Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτη ταλαιπωρία για Εντινγκά και Κονγκό!!

«Πυρ και μανία» είναι οι άνθρωποι του Κονγκό, καθώς το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή στην Ισημερινή Γουϊνέα, δεν έχει ούτε ηλεκτρισμό, αλλά ούτε και νερό, ενόψει της πρεμιέρας του Κόπα Άφρικα!

Απίστευτη ταλαιπωρία για Εντινγκά και Κονγκό!
Σε λίγες μέρες ξεκινά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην Ισημερινή Γουϊνέα, ωστόσο οι άνθρωποι του Κονγκό έχουν χάσει τον ύπνο τους… στην κυριολεξία!

Σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, Κλοντ Λε Ρουά, το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή δεν έχει νερό, αλλά και επαρκή ηλεκτρισμό, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να ψάχνουν νέο μέρος!

«Δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τους συνεργάτες μου, ενώ είναι δύσκολο να βρούμε δωμάτια ακόμα και τους ποδοσφαιριστές. Ο ηλεκτρισμός είναι σε τραγική κατάσταση, καθώς όλα είναι εκτεθειμένα. Ήθελα να πλύνω τα χέρια μου και δεν υπήρχε νερό. Κάποιοι συνεργάτες μου άρχισαν να ψάχνουν αλλού για δωμάτια, αλλά είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε ο Κλοντ Λε Ρουά.

Κι όλα αυτά, συμβαίνουν μόλις δύο μέρες πριν την πρεμιέρα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (18/1), όπου η εθνική ομάδα που αγωνίζεται ο Ντελβίν Εντινγκά του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα, Ισημερινή Γουϊνέα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: