Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ετοιμάζει διπλό χτύπημα ο Ατρόμητος!!

Κοντά σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές βρίσκεται ο Ατρόμητος, που έχει προχωρημένες επαφές με δυο γνώριμους από το ελληνικό πρωτάθλημα, τους Καράσκο και Μαρσελίνιο! Προς αποχώρηση ο Κοντοές.

Ετοιμάζει διπλό χτύπημα ο Ατρόμητος!
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο Ατρόμητος, ο οποίος κινείται για την απόκτηση των Μαουρίτσιο Καράσκο και Μαρσελίνιο.

Ο Καράσκο αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης (δανεικός από την Εστουντιάντες), σημειώνοντας 11 γκολ σε 34 εμφανίσεις. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Αργεντινός θα έρθει ως ελεύθερος στους Περιστεριώτες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μαρσελίνιο, με τον οποίο οι επαφές είναι πιο προχωρημένες. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και πρώην παίκτης της Ξάνθης, αναμένεται ν' αποδεσμευτεί από την Κατάνια και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στη χώρα μας ακόμα και το Σάββατο προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

inner

Με αυτές τις κινήσεις, συν τον Κώστα Κατσουράνη, θα κλείσει η ενίσχυση της ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μικρό παράθυρο υπάρχει μόνο για απόκτηση αριστερού μπακ, καθώς ο Γιάννης Κοντοές είναι προς αποχώρηση (κλείνει στον Λεβαδειακό) και γίνονται συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: