Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

«Χρυσάφι» στα πόδια του Άλντιντορ!!

Κατά 30 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερος θα γίνει ο Τζόζι Άλντιντορ, αν εξαντλήσει το πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε με το Τορόντο μετά την ανταλλαγή του με τον Ζερμέν Ντεφό που πάει στη Σάντερλαντ.

«Χρυσάφι» στα πόδια του Άλντιντορ
«Τίναξε» την μπάνκα στον αέρα το Τορόντο για να πείσει τον Τζόζι Άλντιντορ να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η ομάδα από την καναδική μεγαλούπολη που συμμετέχει στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το ΜLS, όπως έγινε γνωστό, συμφώνησε με την Σάντερλαντ για την ανταλλαγή του Ντεφό με τον Άλτιντορ, όμως αυτό που προξενεί μεγάλη εντύπωση είναι τα πολλά… μηδενικά στο συμβόλαιο του αμερικάνου διεθνούς φορ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ESPN, το συμβόλαιο του Άλντιντορ θα έχει πενταετή διάρκεια και θα του αποφέρει συνολικά το ιλλιγιώδες ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Χρήματα που δεν δικαιολογούνται καθόλου με βάση τις πρόσφατες εμφανίσεις του στο αγγλικό πρωτάθλημα, όπου τα τελευταία δυο χρόνια σημείωσε μόλις ένα γκολ, ενώ από το 2008 που αγωνίζεται στην Ευρώπη μόνο στην Άλκμααρ κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ωστόσο, αν κρίνουμε από το ύψος του συμβολαίου του πληθωρικού επιθετικού, παραμένει ένα πολύ μεγάλο όνομα για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου στην Βόρεια Αμερική. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: