Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα ανασύνταξης από Κάμπος!!

Σε προτροπή στους παίκτες του Αρη να αφήσουν οριστικά πίσω τους τον αποκλεισμό από τον θεσμό… αγγαρεία, όπως είναι αυτός του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, προέβη ο Πάουλο Κάμπος στη χθεσινή του ομιλία στα αποδυτήρια στο Ρύσιο.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής αναγνώρισε πως «κανείς δεν θέλει να χάνει, σε κανέναν δεν αρέσει η ιδέα της ήττας, αλλά αυτή ήρθε σε αυτό το παιχνίδι και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε». Προσπάθησε δε να στρέψει την προσοχή τους στην κυριακάτικη αναμέτρηση στην Καβάλα, λέγοντας: «Για μας αυτό που έχει σημασία, είναι να φύγουμε νικητές από την Καβάλα. Εκεί, όντως, μόνος μας στόχος είναι η νίκη για να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι στην κατηγορία».

Πεισμωμένοι και οι παίκτες

Συν τοις άλλοις, οι ίδιοι οι παίκτες του Αρη αισθάνονται πεισμωμένοι από το κλίμα που δημιουργήθηκε από τα δύο ατυχή αποτελέσματα και είναι αποφασισμένοι να το ανατρέψουν με νίκη απέναντι στην Καβάλα. Χθες, μάλιστα, συζήτησαν και διάφορες ραδιοφωνικές δηλώσεις, αλλά και δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου που τους ήθελαν… κατώτερους από το ρόστερ της Καβάλας, λέγοντας πως «εμείς πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να απαντήσουμε στο γήπεδο. Εκεί φαίνεται ποιος είναι καλύτερος και ποιος όχι. Οχι στα ραδιόφωνα και στο facebook. Οποιος μπορεί, ας μας κερδίσει».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: