Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Με αυτούς που είχε εξ αρχής!!

Χωρίς κανένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα αγωνιστεί ο Άρης στο ντέρμπι με την Καβάλα. Ποια τα πλάνα του Κάμπος, λόγω της συγκεκριμένης εξέλιξης.

Με αυτούς που είχε εξ αρχής
Τέσσερις μεταγραφές έχει κάνει ο Άρης από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση του τμήματος ο Αλεξ Κάλας.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έχουν αποκτήσει τους Γεωργιάδη, Σανιά, Ν’ Λουντούλου και Καλογέρη, όμως ο Πάουλο Κάμπος δεν μπορεί να υπολογίζει σε κανέναν από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος αποκτά δικαίωμα συμμετοχής από τις 4 Φεβρουαρίου, ενώ για τους υπόλοιπους έχουν ως εξής τα δεδομένα:

Ο Καλογέρης παρουσιάστηκε την Τρίτη στη Θήβα για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, αλλά επειδή δεν έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ούτε καν τη στρατιωτική του ταυτότητα, δεν μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας που θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Από την πλευρά του, ο Ν’ Λουντούλου περιμένει να σταλθεί το δελτίο του από την βουλγαρική ομοσπονδία στην ΕΠΟ (η τελευταία του ομάδα πριν από τον Αρη ήταν η Λοκομοτίβ Σόφιας), κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Τέλος, ο Σανιά αναμένεται να μεταβεί εκ νέου στο Παρίσι για να πάρει βίζα και να επιστρέψει για να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης άδειας παραμονής και δελτίου.

Έτσι, ο κ. Κάμπος θα παρατάξει τους εξής έντεκα στο αρχικό σχήμα του Άρη (σε σύστημα 4-2-3-1): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Λιόλος, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος, Πόι και Καπνίδης. Στον πάγκο θα μείνει ο Ρένια, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Χιντασέλι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: