Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Το… φάγαμε το μισό!!


Η αυλαία του πρώτου γύρου στην Basket League πέφτει το τριήμερο που άρχισε. Σημαντικά ματς στο πρόγραμμα, ξεχωρίζει το Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός. Μεγάλη επιστροφή για Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Το… φάγαμε το μισό
Η 13η αγωνιστική σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Α1. Στο πρόγραμμα μπορεί να μην υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο αυτό περιλαμβάνει αρκετά κρίσιμα παιχνίδια.

Το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ χωρίς Χαραλαμπίδη αλλά με ψυχολογία στα ύψη μετά τις μεγάλες νίκες επί Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Καντού, δοκιμάζεται στα Τρίκαλα απέναντι στην τοπική ομάδα που είναι πάντα δυνατή στην έδρα της. Επαρχιακό ντέρμπι έχουμε στη Ρόδο, με τον Κολοσσό, που προέρχεται από μεγάλη νίκη στη Δράμα να φιλοξενεί τον Κόροιβο που ενισχύθηκε με τον Λάρι Τέρνερ στη ρακέτα κι αποδέσμευσε τον Ντάριους Γκάρετ. Η Νέα Κηφισιά θέλει να βάλει ένα τέλος στις τέσσερις σερί ήττες κόντρα στον Πανιώνιο, τον οποίο υποδέχεται ενισχυμένη με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στη δράση και την Α1. Οι «κυανέρυθροι» έχουν ανάγκη τους βαθμούς, αλλά θα τους λείψει και πάλι ο Λουκ Χάνκοκ. Ο Άρης, στο τελευταίο ματς του Σαββάτου, υποδέχεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα το Ρέθυμνο που επίσης θα είναι πλήρες κι αποφασισμένο να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες.

Την Κυριακή η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΚΑΟΔ χωρίς τον τραυματία Ζήση Σαρικόπουλο και τον Μαλίκ Χέρστον, που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο, ενώ τη Δευτέρα σειρά παίρνουν οι «αιώνιοι». Ο Παναθηναϊκός χωρίς Mαυροκεφαλίδη και Μποχωρίδη δοκιμάζεται στην Πάτρα από αήττητο στο «σπίτι» του (5/5) Απόλλωνα, ενώ ο Ολυμπιακός χωρίς Λαφαγέτ, Πέτγουεϊ, Παπαπέτρου και Αγραβάνη παίζει στην Ελευσίνα με την τοπική ομάδα.

Αναλυτικά η 13η αγωνιστική:

Σάββατο, 17/1
17:00 Τρίκαλα-ΠΑΟΚ (Novasports 2-Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Κολοσσός Ρόδου-Κόροιβος Αμαλιάδας (Novasports 2-Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Νέα Κηφισιά-Πανιώνιος (Novasports 2-Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Άρης-Ρέθυμνο (Novasports 2-Λεπτό προς Λεπτό)

Κυριακή, 18/1
12:30 ΑΕΚ-ΚΑΟΔ (OTE Sport 3)

Δευτέρα, 19/1
18:00 Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός (Novasports 2)
19:30 Πανελευσινιακός-Ολυμπιακός (Novasports 3)

Η επόμενη αγωνιστική:
Σάββατο 24/1
15:00 Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ
15:00 Τρίκαλα - ΚΑΟΔ
15:00 Κολοσσός - Πανιώνιος
15:00 Άρης - Πανελευσινιακός
19:00 ΑΕΚ - Κόροιβος Αμαλιάδας

Δευτέρα 26/1
Απόλλων - Ολυμπιακός 18:00
Νέα Κηφισιά - Παναθηναϊκός 19:30 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: