Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Τόμιτς: «Θέλει καρδιά να νικήσεις εδώ»

Στη μεγάλη πίστη των παικτών του Ολυμπιακού, ακόμα και όταν… στράβωσε στο τέλος το ματς, απέδωσε ο Μίλαν Τόμιτς τη νίκη στην έδρα της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Τόμιτς: «Θέλει καρδιά να νικήσεις εδώ»
Καρδιά και ποιότητα είχε ο Ολυμπιακός στη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου τόνισε πως το 3/3 βοηθάει ψυχολογικά, αλλά ο… δρόμος του TOP 16 της Ευρωλίγκας είναι ακόμη… μακρύς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς:

«Το να κερδίζουμε εκτός έδρας, μέσα στην Πόλη, μπροστά σε τόσο κόσμο απέναντι σε μια τόσο δύσκολη ομάδα, σίγουρα θέλει καρδιά, ποιότητα και να είσαι ομάδα για να καταφέρεις να φύγεις νικητής. Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο που φάγαμε 22 πόντους, θεωρώ πως ελέγξαμε για 33 λεπτά το παιχνίδι. Από την άμυνα κερδίσαμε το ματς, αλλά και από την πίστη για τη νίκη ακόμη και όταν βρεθήκαμε στο -6 δύο λεπτά πριν το τέλος. Έχουμε πει ξανά ότι το TOP-16 έχει αρκετούς μήνες μπροστά. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, ψυχολογικά βοηθάει το 3/3, αλλά αυτό το ματς τελείωσε και κοιτάμε το επόμενο. Είναι μεγάλος ο δρόμος και θα πρέπει με υπομονή και δουλειά να συνεχίσουμε ώστε να καταφέρουμε να προκριθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: