Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Προς δανεισμό ο Δώνης!!

Κοντά στον δανεισμό του σε ομάδα της Serie A είναι ο Τάσος Δώνης ώστε να πάρει παιχνίδια στο Καμπιονάτο και να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Γιουβέντους. Κανένα θέμα με Ντόρτμουντ.
Ένα από τα όνειρα του Τάσου Δώνη φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί αυτή την σεζόν. Όχι, δεν θα αγωνιστεί με την φανέλα της πρώτης ομάδας της Γιουβέντους για πρώτη φορά στην καριέρα του, αλλά θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Serie A, καθώς είναι πολύ κοντά στον δανεισμό του από την «Μεγάλη Κυρία».
Γιουβέντους και Δώνης, θεώρησαν πως καλύτερο και για τους δύο είναι ο Έλληνας άσος να συνεχίσει για έξι μήνες δανεικός σε ομάδα που μπορεί να πάρει συμμετοχές. Αυτή η ομάδα έχει βρεθεί και αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την οριστική συμφωνία.
Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, βλέπει με καλό μάτι την προοπτική αυτή, καθώς ο Δώνης θα καταφέρει να πάρει παιχνίδια στο Καμπιονάτο και το καλοκαίρι να γυρίσει πιο έτοιμος για το μεγάλο βήμα με την φανέλα της Γιουβέντους.
Σε ότι αφορά τώρα, τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ντόρτμουντ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ναι μεν οι Γερμανοί έχουν πολύ καλή άποψη για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ωστόσο δεν προκύπτει από κάπου αυτή τη στιγμή πως είναι έτοιμοι να κάνουν επίσημη κρούση. Αυτή άλλωστε είχε γίνει πέρσι και αφορούσε την αγορά του από την «Κυρία» και είχε απορριφθεί με... συνοπτικές διαδικασίες!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: