Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

«Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Νέτο»

Στην Πορτογαλία αποκαλύπτουν ότι ο Λουίς Νέτο είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό, καθώς αναχώρησε από το Κατάρ, βρίσκεται στην πατρίδα του και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ελλάδα.

«Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Νέτο»

Πρώτος στη σχετική λίστα παραμένει ο Λουίς Νέτο, ο οποίος – σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του – έχει αναχωρήσει από το Κατάρ, πήγε στην Πορτογαλία και ετοιμάζεται να μεταβεί στην Ελλάδα για να παίξει στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με την «O' Jogo», «ο Νέτο είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό και χθες πέτυχε το τελευταίο του γκολ με τη Ζενίτ (σ.σ.: σε φιλικό στην Ντόχα όπου κάνει προετοιμασία)».

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό επί του θέματος, ενώ στην χώρα της Ιβηρικής υποστηρίζουν ότι ο Βίτορ Περέιρα έχει έτοιμη εναλλακτική λύση, την ώρα που στην Τουρκία επέμεναν για τον Μπρούνο Αλβες της Φενερμπαχτσέ.

Εκτός από τον στόπερ, οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται και για την απόκτηση ενός ακραίου φορ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ, αν και έχουν ξεκαθαρίσει ότι είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και μάλιστα η Μπενφίκα έστειλε απεσταλμένο στο Λονδίνο για να τον κλείσει.

Πάντως, σημαντικό ρόλο σε αυτό το θέμα θα παίξει και η γνώμη του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος μπορεί να κάνει τις εισηγήσεις του, ενώ παράλληλα σκέφτεται να δώσει κάποιες ευκαιρίες ακόμα στον Τζίμι Ντουρμάζ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: