Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Τεβεκέλης: «Οι διαιτητές φοβούνται μήπως δε γίνουν διεθνείς»!

Για τις τελευταίες διαιτησίες σε βάρος του ΠΑΟΚ, αλλά και τη στάση της «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Μάλαμας Τεβεκέλης.

Ο Υπεύθυνος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα θέματα της διαιτησίας ανέλυσε τα λάθη που έγιναν σε βάρος της ομάδας του, αλλά και διατύπωσε την άποψή του για τις εξελίξεις. Αρχικά είπε:

«Επειδή διαβάζω σήμερα στον Τύπο πως υπήρχαν τρία λάθη, αν δείτε το παιχνίδι υπάρχουν 15 λάθος σφυρίγματα εις βάρος μας. Ούτε ένα λάθος εις βάρος της Καλλονής. Νομίζω πως αν γίνονται τόσα λάθη, γιατί είχαμε τον Περέιρα, κάτι γίνεται. Ήταν ξεκάθαρα φάουλ έξω από την περιοχή. Έξι τέτοιες περιπτώσεις. Όταν στο 93’ δεν αποβάλλεται ο αμυντικός της Καλλονής τι να πει κανείς. Έκανα αυτή την έρευνα, γιατί όταν διάβαζα πως για τρία φάουλ έγιναν όλα αυτά, έκανα την έρευνα και είδα πως υπάρχουν πολλά λάθη».

Για τον χώρο της διαιτησίας γενικά τόνισε:

«Είναι ένας χώρος που τον υπηρέτησα πολλά χρόνια και νομίζω πως εξευτελίζεται. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται δεν ξέρω πώς γίνεται, εκείνο που ξέρω είναι άλλο: ‘Έκανε ό,τι έκανε στην Καλλονή ο Μήτσιος και την Κυριακή ξαναορίστηκε. Αν υπάρχει έλλειψη δυνατότητας, θα ήταν πάντα κακοί σε όλα τα παιχνίδια. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως γίνονται τα πάντα για να αδικηθεί ο ΠΑΟΚ. Η ιστορία είναι για βαρύ πένθος. Δυστυχώς η πρωτιά του ΠΑΟΚ δημιούργησε πολλά προβλήματα σε κάποιους».


Για το αν οι διαιτητές παίρνουν εντολές επεσήμανε:

«Δεν νομίζω πως παίρνουν εντολές για να αδικούν τον ΠΑΟΚ. Ίσως πιστεύουν πως θα γίνουν διεθνείς και φοβούνται, πως θα πάρουν προαγωγές, από αυτούς που παρακολουθούν τις διαιτησίες».


Για τα πέναλτι που έχει πάρει ο Ολυμπιακός σημείωσε:

«Και τα πέντε πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός, που δεν υπάρχουν, τα θυμάμαι. Όταν βγαίνουν και λένε πως οι διαιτητές ευνοούν τον ΠΑΟΚ, εγώ έχω να πω πως όσα σφυρίγματα πήρε ο Ολυμπιακός με την Βέροια, ο ΠΑΟΚ δεν τα έχει πάρει ακόμα στο πρωτάθλημα».


Σχετικά με την αλλαγή στάσης της διαιτησίας ανέφερε:

«Από 5 Δεκεμβρίου και έπειτα, άλλαξε κατά πολύ η στάση των διαιτητών απέναντι στον ΠΑΟΚ. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Και στην Τρίπολη και στο παιχνίδι των Ιωαννίνων πέσαμε μόνοι μας. Δεν μιλάω με την ΚΕΔ για έναν μόνο λόγο. Δεν ξέρω πώς θα σχολιαστεί αυτή η κίνηση. Αν θες μπορείς να πας από εκεί και να μιλήσεις. Ήταν να κάνουμε μια συνάντηση μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, εν τέλει δεν έγινε και από τότε εκκρεμεί».

Για την κίνηση αποχώρησης του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα, τέλος, είπε:

«Είναι κάτι που προσωπικά δεν θα ήθελα να γίνει, αλλά εγώ δεν βάζω τα χρήματα στην ομάδα για να μπορέσω να κρίνω αυτή την κίνηση. Εγώ είμαι βέβαιος πως πλησιάζει η εποχή που το ποδόσφαιρο θα αλλάξει και το πρωτάθλημα δεν θα πηγαίνει κάθε χρόνο στην ίδια ομάδα. Θέλω να καταλάβει ο κόσμος μας, πως και η διοίκηση και ο προπονητής και οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας στην δύσκολη συνέχεια».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: