Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Μουρίνιο: «Διαφορετικοί οι κανονισμοί για τη Σίτι»

Τι το ήθελαν να τον ρωτήσουν για τη μεταγραφή του Μπονί; Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν χαρίστηκε και με το γνωστό ειρωνικό του ύφος άφησε υπονοούμενα για την εφαρμογή του Financial Fair Play από τη Μάντσεστερ Σίτι!  
Όλα ξεκίνησαν όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα περίπου 30εκατ. λίρες που δαπανήθηκαν από τους «πολίτες» για τον Ιβοριανό επιθετικό. Ο προπονητής της Τσέλσι πήρε φυσικά θέση, κάνοντας λόγο για… άλλους κανονισμούς όσον αφορά τη σπατάλη χρημάτων της Σίτι. «Εάν διαθέτουν τα χρήματα και δεν έχουν πρόβλημα με το FFP, καλώς… Οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί για εκείνους», τόνισε χαρακτηριστικά!
Η κουβέντα στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και την άποψη ότι η Τσέλσι έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου: «Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά διεκδικητές. Θα έλεγα το ίδιο και αν ήμασταν πίσω από την κορυφή δύο βαθμούς», είπε ο πολυνίκης τεχνικός, ο οποίος για ακόμη μία φορά επιχείρησε να… πετάξει το βάρος του φαβορί από τις πλάτες της ομάδας του.
Η παραμονή στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ προϋποθέτει και… απόδραση το Σάββατο στην Ουαλία, επί της Σουόνσι. Ποια είναι η άποψη του Πορτογάλου για την προσεχή αντίπαλο των Λονδρέζων; «Διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και οι καλές ομάδες δεν εξαρτώνται μόνο από έναν παίκτη. Το ότι έχασαν τον Μπονί δεν σημαίνει ότι ματς για εμάς θα είναι λιγότερο δύσκολο».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: