Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Βλάχος: «Αυτό που μας αξίζει…»

Το ηθικό των ποδοσφαιριστών της Καλλονής προσπάθησε να τονώσει στην πρώτη του ομιλία ως προπονητής της ομάδας ο Βαγγέλης Βλάχος, επαινώντας παράλληλα το έργο του Γιάννη Μαντζουράκη.

Βλάχος: «Αυτό που μας αξίζει…»
Την πρώτη του προπόνηση στον πάγκο της Καλλονής πραγματοποίησε χθες ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Καρτάλη.

Πριν από το χθεσινό πρόγραμμα, ο νέος προπονητής του συλλόγου, μίλησε στους παίικτες.

«Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Βοηθήστε με γιατί είμαι και εγώ δικός σας άνθρωπος. Θέλω να έχουμε μια καλή επαγγελματική σχέση, να έρχεστε με όρεξη και χαμόγελο στη δουλειά και να βοηθήσουμε την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και στη συνέχεια επαίνεσε το έργο του προκατόχου του, Γιάννη Ματζουράκη:

«Ο Ματζουράκης σάς είχε πανέτοιμους. Θεωρώ ότι μοναδικοί υπεύθυνοι είστε εσείς. Εμάς τους προπονητές, μάγκες μας κάνουν οι παίκτες».

Όπως γράφει η SportDay, ο κ. Βλάχος εξέφρασε την επιθυμία στους διοικούντες να παραμείνουν οι άνθρωποι που ήδη δούλευαν στην ομάδα και να μη φέρει καινούργιους, αφού θεωρεί πως γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις καλύτερα απ' όλους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: