Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Με το «Ο.Κ.» του Σαββίδη!

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωση του Ταλ Μπεν Χάιμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Ισραηλινό εξτρέμ να είναι ψηλά στην «ασπρόμαυρη» λίστα.

Με το «Ο.Κ.» του Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει δώσει θετική απάντηση για την απόκτηση του Ισραηλινού εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ έχει ενημερωθεί για τη ρήτρα αποδέσμευσής του που αγγίζει τα 2,2 εκατ. ευρώ.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η άποψη του Ιάκωβου Αγγελίδη, ο οποίος ήταν στη διοίκηση του ισραηλίτικου συλλόγου πριν από μερικά χρόνια και προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Όπως γράφει η Sportday, ο μάνατζερ του 25χρονου ακραίου φορ βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και συζητάει με τον Ζήση Βρύζα. Τη φετινή σεζόν ο Μπεν Χάιμ έχει παίξει φέτος σε 20 αγώνες της Μακάμπι, έχοντας πετύχει κι επτά γκόλ.

Παράλληλα, υπάρχουν και άλλες επιλογές για τη θέση του εξτρέμ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να διαψεύδει τις φήμες για τον Μιραλέμ Σουλεϊμανί της Μπενφίκα ή του Γιάννη Φετφατζίδη της Τζένοα.

Όσον αφορά τον στόπερ, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι είναι κοντά στην απόκτηση ξένου παίκτη, που δεν έχει πάρει ακόμη την ελευθέρας του από την ομάδα που ανήκει.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: