Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να εδραιωθώ στο ΝΒΑ»

Στόχος του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι η εδραίωση στο NBA, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της Fiba Europe. Συνάντηση στο Λονδίνο είχε με τον Φώτη Κατσικάρη ο φόργουορντ των Μπακς.

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να εδραιωθώ στο ΝΒΑ»
Σίγουρος πως μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα και να πετύχει το σκοπό του, που είναι η εδραίωση στο NBA, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας φόργουορντ αποκάλυψε πως είχε μία συνάντηση στο Λονδίνο –στο πλαίσιο του ματς των Μπακς με τους Νικς- με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φώτη Κατσικάρη, με τον οποίο μίλησαν για την Εθνική ομάδα ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

«Τον συνάντησα, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω το γιο του και, στη συνέχεια, μιλήσαμε για την Εθνική ομάδα. Μου ευχήθηκε να μείνω υγιής, να συνεχίσω να δουλεύω κάθε κομμάτι του παιχνιδιού μου και τα καλύτερα θα ‘ρθουν» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ιστοσελίδα «Fibaeurope.com» και συμπλήρωσε:

«Ο κόουτς θέλει να είμαστε πιο σκληροί απ’ ό,τι στην Ισπανία. Στο ματς με τη Σερβία, μάς έλειπε το physical στοιχείο κι αυτό πρέπει να το διορθώσουμε στο Ευρωμπάσκετ. Mέχρι τότε, θα δουλεύω σκληρά και θα ακούω ό,τι μου λένε οι προπονητές μου».

Στη συνέχεια, ο φόργουορντ των Μπακς έκανε ένα… flash back στα δύο προηγούμενα χρόνια: «Αν κοιτάξω δυο χρόνια πίσω, ήμουν στο Φιλαθλητικό και δυσκολευόμουν να παίξω στην Α2. Και, όταν σκέφτομαι, πως πέρσι μπήκα στο ΝΒΑ, συνειδητοποιώ όλη τη δουλειά και τη βελτίωσή μου αυτή τη διετία. Μπορώ να κάνω περισσότερα, ώστε να εδραιωθώ στο ΝΒΑ και προς το παρόν, απλά νιώθω πως έχω προσαρμοστεί. Έτσι σκέφτομαι πως αν συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο ρυθμό, ποιος ξέρει που θα βρίσκομαι μετά από άλλα δυο χρόνια».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: