Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πάει για… μάχη ο Παναθηναϊκός!!

Ο Γ. Αναστασίου έκανε λόγο για «πόλεμο» και ο Παναθηναϊκός αναζητά το πρώτο του «διπλό» μετά από περίπου 40 ημέρες, έχοντας να αντιμετωπίσει (19:30) τον Πανιώνιο, από τον οποίο πέρυσι έχασε με 3-0.

Πάει για… μάχη ο Παναθηναϊκός
Εκτός έδρας αποστολή σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά δυσκολεύεται έχει ο Παναθηναϊκός στην 19η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παίζει (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου πέρυσι έχασε με 3-0, αν και το σκορ δεν αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (Εργοτέλη-Λεβαδειακό) και από τέσσερα ματς χωρίς να έχει δεχθεί γκολ στη Super League, καθώς είχαν προηγηθεί αυτά με Κέρκυρα (2-0), ΠΑΣ Γιάννινα (0-0).

Η τελευταία φορά που νίκησε εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα το «τριφύλλι» είναι στις 4 Δεκεμβρίου, όταν και έφυγε με το 1-0 από το Αγρίνιο, νικώντας τον Παναιτωλικό. Στη συνέχεια ήρθε ισόπαλος με τον Αστέρα στην Τρίπολη, έχασε με 4-2 στην Ξάνθη και ήρθε 0-0 στα Γιάννενα, στο ματς που διεξήχθη σε δύο δόσεις.

Δύσκολα θα κάνει πολλές αλλαγές ο 41χρονος τεχνικός συγκριτικά με το ματς της Τετάρτης κόντρα στους Βοιωτούς. Στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» έδωσε έμφαση στις στημένες φάσεις.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα με σχήμα 4-3-2-1 θα αποτελείται από τους Στιλ, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Λαγό, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ. Ίσως μείνει κάποιος στον πάγκο από αυτούς και παίξει από την αρχή ο Καρέλης. Επιπλέον, είναι στην αποστολή και οι Κλωναρίδης, Νάνο, Δώνης, Μπούι, Κοτσόλης, Μπαϊράμι, Ντίνας, Αναγνωστόπουλος.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ειδικά στη Νέα Σμύρνη και με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πανιώνιος και θέλει πάση θυσία τους βαθμούς. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι από την άλλη αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε», είπε μεταξύ άλλων χθες ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova.

Ένα στοιχείο που κάνει ακόμη δυσκολότερο το έργο του Γιάννη Αναστασίου είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει εναλλακτική λύση δεξιού μπακ και στόπερ, καθώς ο Κουτρουμπής είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο Μέντες προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, αλλά αποκλείστηκε λόγω του ότι εκτιμάται ότι δεν είναι σε θέση να παίξει δεύτερο παιχνίδι σε τρεις ημέρες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: