Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Χωρίς Φούντα, μέσα ο Κολοβός με Παναθηναϊκό!

Δεν πρόλαβε τελικά το ματς του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος έμεινε ξανά εκτός αποστολής. Κανονικά συμπεριλήφθηκαν οι Κολοβός, Μπουμάλ και Παπαδόπουλος.

Χωρίς Φούντα, μέσα ο Κολοβός με Παναθηναϊκό
Χωρίς τον Ταξιάρχη Φούντα θα παραταχθεί τελικά ο Πανιώνιος στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο νεαρός μέσος των «κυανέρυθρων» μπήκε στη χθεσινή προπόνηση, όμως δεν κρίθηκε έτοιμος να βοηθήσει στο ερχόμενο ματς. Εκτός έμεινε και ο Οικονόμου λόγω τιμωρίας.

Αντίθετα, στην αποστολή μπήκε ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να αγωνιστεί, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκαν και οι Μπουμάλ και Παπαδόπουλος, οι οποίοι ήταν άρρωστοι, όμως υπολογίζονται για το ματς.

Αναλυτικά, οι 19 παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μασούρας, Γιάννου, Γκέζος, Χατζηισαΐας, Μπουμάλ, Καθάριος, Μπούζας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: