Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

«Έχει όνειρα για τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής και μίλησε μεταξύ άλλων για την συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη και τα πλάνα του μεγαλομέτοχου του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την συνάντηση του με τον Ιβάν Σαββίδη:
Αυτό που με ικανοποίησε απόλυτα στην μικρή συζήτηση που είχαμε για τα θέματα του ΠΑΟΚ ήταν πως είναι ένας παθιασμένος ΠΑΟΚτσής. Μου θύμισε τον εαυτό μου και θέλει να κάνει πολλά πράγματα. Έχει βάλει στόχους και όταν έχεις οικονομική δύναμη μπορείς να τους πετύχεις. Είναι ενημερωμένος για τα πάντα».
Για το αν ανέφερε κάποια μεταγραφή ο Σαββίδης:
«Αυτό εδώ δεν μπορώ να το ξέρω. Κάνει συζητήσεις με τον προπονητή και το τεχνικό τιμ. Όταν συναντιούνται 2 άνθρωποι όπου ο ένας είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και ο άλλος έχει προσφέρει στον σύλλογο εδώ και χρόνια είναι λογικό να γίνουν συζητήσεις και για την ομάδα».
Για την συμμετοχή τους στις εκλογές:
« Ήταν μια η εμπειρία μετά την πρώτη κάθοδος μου. Είχαμε πολλά κενά την πρώτη φορά και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Με το ηγέτη του ΠΑΟΚ έκανα μια συνάντηση σήμερα γιατί είχαμε να συζητήσουμε πολλά. Τα θέματα του ΠΑΟΚ με αφοράν είτε είμαι μέσα στην πολιτική είτε εκτός».
Για το προπονητικό κέντρο:
«Δεν το συζητήσαμε αλλά πιστεύω πως θα γίνει το προπονητικό κέντρο στην Θέρμη».
Για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ:
«Έχει όνειρα ο κ. Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ και ένα από τα προβλήματα είναι τα χρέη. Έχει μεγάλο πάθος για το μέλλον του ΠΑΟΚ και αυτό σημαίνει πως θα πληρώσει και τα χρέη. Μέσα από την αθλητική εμπειρία που έχει ο καθένας μπορεί να καταλάβει το πάθος του κ. Σαββίδη. Ο άνθρωπος έκανε μια μεταγραφή στο ύψος των 2.500.000 ευρώ πριν λίγες μέρες».
Για την περιοδεία του:
«Το ευχάριστο στην περιοδεία μου είναι πως βλέπω ανθρώπους που με αγαπούν και με θεωρούν φίλο. Η περιοχή που εκπροσωπώ αγαπάει τον ΠΑΟΚ αλλά και τον αθλητισμό. Βλέπουν έναν άνθρωπο που εκτός για πολιτική μπορεί να μιλήσει για πολλά άλλα πράγματα. Έχω φίλους Αρειανούς και αντιμετωπίζω την ομάδα του Άρη με πολύ μεγάλη φιλία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: