Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Μαχλάς: «Μπορούμε να πάρουμε πίσω τους βαθμούς»

Σε επαφές με τον Αλεξάντερ Πέσιτς βρίσκεται ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, προκειμένου να πάρει η ομάδα πίσω τους τρεις βαθμούς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο «Athletic Radio».

Μαχλάς: «Μπορούμε να πάρουμε πίσω τους βαθμούς»

Ο αντιπρόεδρος των Κρητικών, μιλώντας στον Ηρακλειώτικο σταθμό «Athletic Radio», έκανε λόγο για παρασκηνιακό πόλεμο που γίνεται κατά της ομάδας του, τονίζοντας την πίστη του ότι όλα θα πάνε καλά σχετικά με την υπόθεση του Σέρβου επιθετικού.

Παράλληλα ανέφερε ότι στο Δ.Σ. της Παρασκευής τέθηκε ως προτεραιότητα η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, προκειμένου να μπορέσει να κάνει μεταγραφές ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά στον «Athletic Radio»:
«Βρισκόμαστε σε επαφή με τον Πέσιτς και τον μάνατζερ του που είναι ο πατέρας του ώστε να τακτοποιηθεί άμεσα το θέμα. Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με έχουν πεισμώσει προσωπικά γιατί γίνεται ένας παρασκηνιακός πόλεμος στον ΟΦΗ που δεν μπορεί να περάσει έτσι. Ήδη, έχουμε αναθέσει την υπόθεση σε έναν πολύ καλό δικηγόρο, έχουμε έρθει σε επαφή με την πλευρά του Πέσιτς και πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται.

Στο Δ.Σ. που έγινε σήμερα, θέσαμε ως προτεραιότητα την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε η ομάδα να παραμείνει στην Superleague και δεν πρόκειται να την παρατήσουμε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: