Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Δικαίωση για Χουχούμη!

Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται να ανταμείψουν τον Διαμαντή Χουχούμη για την ανοδική του πορεία, που έχει ως αποτέλεσμα να μένει στον πάγκο ο Νάνο, επεκτείνοντας του το συμβόλαιο.

Δικαίωση για Χουχούμη
Η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση του Διαμαντή Χουχούμη δεν περνάει απαρατήρητη από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς οι άνθρωποι της αναμένεται να κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για να επεκτείνουν το συμβόλαιο του 20χρονου μπακ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2016, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αναπροσαρμογή των όρων της και ανανέωση της μέχρι το 2019.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ύστερα από μια «κοιλία» που έκανε μετά το ξεπέταγμα του στη σεζόν 2012-13, έχει πάρει τα πάνω του τον τελευταίο καιρό και ο Γιάννης Αναστασίου, που του έδωσε θέση βασικού εξαιτίας ενός τραυματισμού του Νάνο, τον προτιμάει πλέον για τη θέση του αριστερού μπακ.

Το γεγονός ότι μένει στον πάγκο ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες της περυσινής σεζόν λέει πολλά. Μετράει ήδη δέκα συμμετοχές στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, δηλαδή τέσσερις λιγότερες απ’ όσες έκανε συνολικά πέρυσι. Στο πρωτάθλημα έχει πάρει ήδη το διπλάσιο χρόνο απ’ ότι πέρυσι και κατάφερε να βάλει και το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: