Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Όλοι τσιμουδιά και στο μουλωχτό!!

Ο ένας και μοναδικός Αποδυτηριάκιας εξηγεί στο SportDog ποια τακτική πρέπει να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Εκτός από την Παναγιά είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ κάποιος που έχει το κουμάντο. Και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν και με τον δέοντα σεβασμό στην μητέρα του Ιησού, ούτε η Παναγιά κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ. Απλά, όπως συνεχώς αποκαλύπτει ο προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης, η Μαρία επηρεάζει θετικά κάποια γεγονότα. Τι θέλω να πω.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα για πρωτάθλημα. Ολοφάνερο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα πει "Όχι" στο πρωτάθλημα. Θα το πάρει ο ΠΑΟΚ αν κουτσαθεί ο Ολυμπιακός, αν ο Παναθηναϊκός δεν τεντωθεί πέραν από τα όριά του.
Αν, λοιπόν, υπήρχε κάποιος στον ΠΑΟΚ που μόνον αυτός αποφάσιζε, που μόνον αυτός έδινε γραμμή στον επικοινωνιακό τομέα, θα απαιτούσε τον σκασμό! "Βουλώστε το, ρε! Δεν πάμε για πρωτάθλημα. Προπονητής, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι, όλοι τσιμουδιά! Να μη μιλάει κανείς για πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Δεν μας συμφέρει".
Δεν πάμε για πρωτάθλημα, έλεγε από την αρχή της σαιζόν ο Αναστασιάδης. Πάμε για πρωτάθλημα άρχισε να λέει μετά το "2" στο Καραϊσκάκη. Τρώνε τα χαστούκι και τις τεσσάρες και βάζουν τη γλώσσα μέσα. Κάνουν την ανατροπή στην Καλλονή ξανά μανά τα ίδια. Θα το πάρουμε.
Θα το πάρει ο ΠΑΟΚ αν του έρθει. Να το κυνηγήσει δεν μπορεί μόνος του. Άρα; Εκτίθεται η ομάδα όταν λέει πως στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν έχει ομάδα για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό. Ούτε ο ΠΑΟΚ είναι Ολυμπιακός που έχει επαφή με τα "κέντρα αποφάσεων". Άρα, την πάει τη δουλειά "στο μουλωχτό". Όχι να το παίζει υποψήφιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και στο γήπεδο να μην πείθει.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: