Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Τα… άσχημα νέα από την Πόλη!!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη επί της Φενερμπαχτσέ, ωστόσο θα επιστρέψει στην Αθήνα με τους «πονοκεφάλους» των Όλιβερ Λαφαγέτ και Μπρεντ Πέτγουεϊ, τους οποίους «έχασε» στην πορεία του ματς!

Τα… άσχημα νέα από την Πόλη!
Δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χαρεί όπως θέλει τη σπουδαία νίκη του επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, λόγω των τραυματισμών των Όλιβερ Λαφαγέτ και Μπρεντ Πέτγουεϊ, οι οποίοι αμφότεροι «εγκατέλειψαν» κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Αμερικανός με το κροατικό διαβατήριο γκαρντ ένιωσε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να είναι αισιόδοξες, καθώς δεν φαίνεται να είναι μεγάλη η ζημιά. Μάλιστα, με ενοχλήσεις είχε επιστρέψει και από την πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας στη Μάλαγα.

Από την άλλη, ο «Air Georgia» δεν ήταν σε θέση να προσφέρει στο δεύτερο ημίχρονο τις υπηρεσίες του λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, καθώς κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας παραπονέθηκε στο ιατρικό επιτελείο και εκείνο με τη σειρά του άναψε το «κόκκινο φως» για τη συμμετοχή του.

Έτσι, μετά την επιστροφή της αποστολής από την Κωνσταντινούπολη, το Σάββατο (17/11) οι δύο Αμερικανοί θα πάνε από το αεροδρόμιο στο νοσοκομείο, όπου και θα υποβληθούν σε μαγνητική και υπέρηχο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: