Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Φώτσης: «Τώρα νίκη και εκτός…»

Ο Παναθηναϊκός επέβαλε το ρυθμό του απέναντι στη Ζαλγκίρις, αλλά τώρα θα πρέπει να πάρει και νίκες εκτός ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Αντώνη Φώτση.

Φώτσης: «Τώρα νίκη και εκτός…»
Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ζαλγκίρις ήταν καλή, σύμφωνα με τον Αντώνη Φώτση, αλλά πλέον περιμένει ανάλογα αποτελέσματα και μακριά από το ΟΑΚΑ.

«Από την αρχή του αγώνα δώσαμε τον ρυθμό μας. Πήραμε διαφορά και δεν αφήσαμε το παιχνίδι να μας ξεφύγει. Δεν αφήσαμε την Ζαλγκίρις να μπει στο ματς», τόνισε.

Για τον περιορισμό του Άντερσον είπε: «Είναι ο σκόρερ της ομάδας. Είχαμε το νου μας σε αυτό το κομμάτι και έγινε αρκετά καλή δουλειά απ’ όλους τους παίκτες».

Όσο για τον τραυματισμό του Μαυροκεφαλίδη, είπε: «Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Είναι κάτι που συμβαίνει στο μπάσκετ. Εμείς κοιτάμε όσοι είναι υγιείς και όλοι να έχουν το νου τους για να πάνε όλα καλά».

Για τη συνάντηση με τον Γιασικεβίτσιους, είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που τον είδαμε, αλλά από τη στιγμή που άρχισε το ματς, είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα ήμασταν αντίπαλοι, από διαφορετικά πόστα και κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε και νομίζω ότι το κάναμε με καλή εμφάνιση».

Τέλος, για το επόμενο ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ανέφερε: «Χρειαζόμαστε νίκες και εκτός έδρας. Να κερδίσουμε τα εντός έδρας ματς δεν μας φτάνει. Ξεκινάμε με τον αγώνα με την Ρεάλ που ακολουθεί άμεσα και κοιτάμε το παιχνίδι με το παιχνίδι στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: