Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Παίρνει και Ιγκλέσιας!

Έτοιμος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Αστ. Τρίπολης είναι ο Μ. Ιγκλέσιας, παίρνοντας συνολικά μισό εκατομμύριο ευρώ, σύμφωνα με τη «SportDay».

Παίρνει και Ιγκλέσιας
Συνεχίζεται η ενίσχυση στον Αστέρα, καθώς μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Φερνάντο Αλόκο και τη σχεδόν σίγουρη προσθήκη του Βασίλη Σκούρτη, είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του και τον Ματίας Ιγκλέσιας.

Όπως αναφέρεται στη «SportDay» ο Αργεντινός χαφ βρίσκεται στην Τρίπολη και αν δεν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τους Αρκάδες, με συνολικές απολαβές 500.000 ευρώ.

Ο 30χρονος χαφ πήγε πέρυσι τέτοια εποχή σε ομάδα της Κίνας, παίρνοντας μεταγραφή από τον Ατρόμητο, αλλά δεν άντεξε παραπάνω από έναν χρόνο και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος. Διαπραγματεύτηκε και με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά τελικά δεν τα βρήκε με τους νταμπλούχους Κύπρου, που πλέον δεν έχουν στην τεχνική τους ηγεσία τον Γιώργο Δώνη, που τον ξέρει καλά από την κοινή τους θητεία στη Λάρισα και τους «μπλε».

Έριξε δίχτυα για να επιστρέψει στη Super League και «τσίμπησε» ο Αστέρας, στο ρόστερ του οποίου έχει δημιουργηθεί κενό στο κέντρο, καθώς δεν υπολογίζεται ο Ουσέρο, που αναμένεται να πάρει μεταγραφή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: