Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Με Λόρια στη Βέροια ο ΟΦΗ!

Να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα που κυριαρχεί στην ομάδα θέλουν θέλουν στον ΟΦΗ, με το Νίκο Αναστόπουλο να υπολογίζει στην επιστροφή του Λόρια στο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια.

Με Λόρια στη Βέροια ο ΟΦΗ

Ο τεχνικός των Κρητικών είχε συναντήσεις με τους παίκτες της ομάδας, σε μια προσπάθεια να τους ανεβάσει την ψυχολογία, μετά το σοκ που προκάλεσε η απόφαση για αφαίρεση βαθμών.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η κατάκτηση βαθμών μοιάζει επιβλητική για τον ΟΦΗ, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει περιορισμένες λύσεις στην διάθεσή του μετά και την αποχώρηση του Κάρλος Μιλιάζες.

Στα ευχάριστα, συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή του Γκιόργκι Λόρια στην αποστολή του ΟΦΗ, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε, ενώ κανονικά συμμετέχει και ο Τζορτζ που ανάρρωσε από ίωση. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μερεμπιασβίλι, λόγω τραυματισμού.

Στην αποστολή βρίσκονται αναλυτικά 19 παίκτες, οι: Λόρια, Αγριμάκης, Στάθης, Αρτόλα, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Τζορτζ, Γιαγκιόζης, Μπολάκης και Μαραθιανός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: