Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Σκληραίνουν τη στάση τους για το νέο πρωτάθλημα!!

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου είχε αρχικά την πρόθεση να αποσύρει την ομάδα του από το πρωτάθλημα και ήθελε από τα ραντεβού αυτά να διαπιστώσει και τις προθέσεις των άλλων απέναντι σε αυτή την προοπτική. Τόσο ο Αλαφούζος όσο και ο Μελισσανίδης του μετέφεραν ότι διαφωνούν ανοιχτά με το ενδεχόμενο της αποχώρησης, διότι η μεγαλύτερη ζημιά θα γινόταν στον ΠΑΟΚ, στη συγκεκριμένη φάση. Αυτό στο οποίο όμως συμφώνησαν και οι τρεις άνδρες και μάλιστα ήταν κάθετοι, ήταν στο ότι θα σκληρύνουν σημαντικά τη στάση τους εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Εν ολίγοις, δηλαδή, θα είναι άτεγκτοι στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ΕΠΟ (σύνθεση επιτροπών, αλλά και διεύρυνση εκλογικού σώματος), αλλά και με τη Δικαιοσύνη, ζητώντας να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν όλες οι δικαστικές εκκρεμότητες.

Σαββίδης, Αλαφούζος και Μελισσανίδης αποφάσισαν να σκληρύνουν τη στάση τους και να καταθέσουν σύντομα κοινές προτάσεις και να ασκήσουν πιέσεις προς την νέα Κυβέρνηση, για να προχωρήσουν οι συγκεκριμένες τομές. Αν δε συμβεί αυτό, τότε, δε θα ξεκινήσουν στο επόμενο πρωτάθλημα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: