Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Τρεις κυνηγοί σε μια μέρα!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο gazzetta.gr για την μεταγραφή του Χάρα, αλλά και τις... εσωτερικές προσθήκες που ενισχύουν τον Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας. 

Ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει τον Φράνκο Χάρα για να ενισχυθεί στην επιθετική γραμμή του με έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερος φορ, ως σέντερ φορ αλλά και στις πτέρυγες. Ο Περέιρα τον θέλει για τα άκρα αλλά ξέρει ότι από τον Αργεντινό μπορεί να πάρει πράγματα εφόσον χρειαστεί και σε πιο κεντρικό ρόλο στην επίθεση.
Λίγες ώρες νωρίτερα από τη δημοσιοποίηση του έντονου ενδιαφέροντος για τον Χάρα, ο Ολυμπιακός είχε τη...χαρά να δει άλλους δύο επιθετικούς του υπάρχοντος ρόστερ να δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι εδώ.
Ο Χόρχε Μπενίτες έβαλε δύο πολύ ωραία γκολ στο Αλκαζάρ και γενικά έκανε ένα εξαιρετικό ματς για 45 λεπτά, με τον Περέιρα να τον επιβραβεύει για την προσπάθειά του. Ο Παραγουανός που μετά τη φυγή του Μίτσελ που τον είχε επιλέξει έδειχνε λίγο έξω από τα νερά του, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ότι θα παλέψει σκληρά για να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Κι ο Μάικλ Ολαϊτάν μπήκε ξανά στο γήπεδο για αγώνα σχεδόν ένα χρόνο μετά τη συγκλονιστική εικόνα της πτώσης του στο τερέν του Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Νιγηριανός έδειξε ότι έχει μεγάλη καρδιά και ότι σύντομα μπορεί να υπολογίζεται ξανά ως ένας ποδοσφαιριστής υψηλών προδιαγραφών με όλο το μέλλον μπροστά του. Είτε δοθεί δανεικός για να παίζει περισσότερο είτε παραμείνει στο ρόστερ, ο Ολαϊτάν είναι ξανά ένας κυνηγός με μεγάλες προοπτικές για τον Ολυμπιακό.
Αν υπολογίσουμε την συνεχιζόμενη βελτίωση των Ντουρμάζ, Ντοσεβί στα άκρα, τη διάθεση που πάντα δείχνει όταν αγωνίζεται ο Διαμαντάκος και τις νέες πιθανότητες για αίσιο τέλος στο σίριαλ Πουλίδο, τότε μπορούμε να μιλάμε για εντυπωσιακή ισχυροποίηση του Ολυμπιακού σε πρόσωπα και ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι.
Όλα αυτά σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός «καίγεται« περισσότερο για την επάνδρωση στο κέντρο της άμυνας, εκεί που ψάχνει εδώ και καιρό τις κατάλληλες λύσεις αλλά φανερά έχει δυσκολευτεί πολύ στην υλοποίηση του σχεδιασμού. Τόσο για να βρει τον παίκτη που θέλει, όσο και για τον κλείσει όταν τον βρήκε (Νέτο). Αλλά με πίστη ότι θα τα καταφέρει να επιλύσει και αυτό το πρόβλημα, έχοντας πια και τη βοήθεια του Περέιρα που δείχνει γενικώς αποτελεσματικότητα στο ξεκίνημα της ερυθρόλευκης καριέρας του.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: