Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Σφακιανάκης: «Δε με ήθελαν στον Άρη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στέλιος Σφακιανάκης και μίλησε για τη ζωή του μακριά από το ποδόσφαιρο αλλά και για το ενδιαφέρον του Άρη το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Αναλυτικά:

«Έχω αγωνιστεί 20 χρόνια επαγγελματικά. Ήταν πολλά χρόνια και κυρίως ωραία χρόνια. Είναι μια μεταβατική περίοδος αυτή μακριά από το ποδόσφαιρο. Δεν είχα στην αρχή πρόβλημα, αλλά τώρα πλέον μου κακοφαίνεται. Είναι πολύ δύσκολο στάδιο, αλλάζει όλη σου η καθημερινότητα».


Για το ενδιαφέρον του Άρη και την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο: «Φέτος έφτασα κοντά στον Άρη, μετά τον Παναιτωλικό, είχα μπει σε μια διαδικασία διαπραγματεύσεων με την ομάδα, αλλά δεν προχώρησε. Εγώ ήθελα να έρθω γιατί η σύζυγος μου είναι από Θεσσαλονίκη. Στην συνέχεια ήθελα να βρω μια ομάδα, αλλά τελικά δεν έγινε. Δεν ήταν πως δεν άντεχα να παίξω στην Σούπερλιγκ, αλλά οι προϋποθέσεις που έθεσα σαν Σφανιακάκης ήταν να έχω κάποια πράγματα που με ικανοποιούσαν. Δεν τα βρήκα και αποχώρησα. Όσον αφορά τον Άρη, δεν ήταν το οικονομικό ο πρωταρχικός στόχος. Δεν μπορέσουμε να τα βρούμε και φτάσαμε στο σημείο να μην συνεχιστούν οι συζητήσεις».


Για το αν θα ερχόταν στον Άρη σε περίπτωση νέας κρούσης των «κιτρίνων»: «Αν μου έλεγαν έλα, θα μπαίναμε πάλι σε μια διαδικασία, αλλά με αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν τώρα, δεν νομίζω να ερχόμουν. Και αυτό γιατί πιστεύω πως δεν με ήθελαν. Αυτοί που ήταν τότε που διαπραγματευόμουν, είναι και τώρα. Στο ποδόσφαιρο όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, μπαίνεις σε μια ροή συζητήσεων που δεν θέλεις. Μπορεί μετά από συζητήσεις να μην ήμουν για τον κ. Καλαϊτζίδη αυτό που ήθελε. Ο κάθε προπονητής έχει τις δικές του απόψεις, μπορεί να ήθελα να κάνει κάτι άλλο»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: