Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Απ’ όλα έχει ο… μπαξές στον ΟΦΗ!!

Ανατροπή δεδομένων και παραμονή του Μακρή στον ΟΦΗ που είναι ένας εκ των 15 που θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης, μένουν οι Λόρια-Μερεμπασβίλι.

Απ’ όλα έχει ο… μπαξές στον ΟΦΗ!
Η κινητοποίηση του Νίκου Μαχλά έφερε αποτελέσματα στον ΟΦΗ!

Μετά τις διαβουλεύσεις του λοιπόν, ο Γιώργος Μακρής πείστηκε να μην αποχωρήσει απ’ τους Κρητικούς (αν και θεωρείτο οριστική η απόφασή του), αλλά να συνεχίσει κανονικά στην ομάδα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο μεγάλο στόχο της παραμονής.

Εξ’ ου και ο Νίκος Αναστόπουλος τον υπολογίζει για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου φυσικά η αποστολή είναι εκ νέου… περιορισμένο με μόλις 15 παίκτες.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τους δύο Γεωργιανούς, Λόρια-Μερεμπασβίλι που έλαβαν δεσμεύσεις πως θα υπάρξει εξομάλυνση της κατάστασης και θα ολοκληρώσουν το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι.

Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό: Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Τζορτζ, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Μερεμβασβίλι. Εκτός έμειναν οι Αρτόλα και Περογαμβράκης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: