Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ντε Ρόσι: «Scudetto και μετά ΗΠΑ»

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δήλωσε σίγουρος ότι η Ρόμα θα πάρει πρωτάθλημα με τον Ρούντι Γκαρσία και τόνισε ότι θα κλείσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.
Ο Capitano Futuro μίλησε στο κανάλι της Ρόμα και εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στον Γκαρσία, λέγοντας ότι «είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει την Ρόμα στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου». Από την στιγμή που θα γίνει αυτό, θα ανοίξει ο δρόμος για να μετακινηθεί ο ίδιος στις ΗΠΑ αφού το όνειρο του, όπως είπε, είναι να κλείσει εκεί την καριέρα του.
«Ελπίζω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στις ΗΠΑ. Μπορεί οι περιοδείες που κάνουν οι ομάδες εκεί να είναι κουραστικές αλλά μιλάμε για διαφορετικό κόσμο, θα μου άρεσε πολύ να παίξω εκεί τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου. Εχω κάποια όνειρα από όταν ήμουν μικρός και ένα από αυτά είναι να ζήσω στις ΗΠΑ κάνοντας την δουλειά μου. Ελπίζω να το κάνω πραγματικότητα».
Οσο για την πιο δύσκολη στιγμή του στη Ρόμα, ο Ντε Ρόσι θυμήθηκε την ήττα από την Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο» το 2010, που στοίχισε τον τίτλο: «Είναι μια από τις πιο άσχημες στιγμές της καριέρας μου».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: