Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Με στιλ… επιθετικό!

Τριπλέτα… φωτιά ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου για το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καλλονή. Την έβδομη εντός έδρας νίκη τους ψάχνουν οι «πράσινοι» στη Λεωφόρο.

Με στιλ… επιθετικό
Με άκρως επιθετικό σχήμα σκοπεύει να παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου τον Παναθηναϊκό στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Μπεργκ και τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης, ενώ πίσω τους θα είναι ο Πέτριτς. Στόχος των «πράσινων» είναι να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα επιθυμούν να κάνουν την έβδομη σερί νίκη τους μέσα στη Λεωφόρο.

Εκείνο που θα ζητήσει από τους παίκτες του είναι να πιέζουν από την αρχή της αναμέτρησης ψηλά, ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν κενά που δημιουργηθούν στην άμυνα των νησιωτών και να καταφέρουν να ανοίξουν νωρίς το σκορ.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με τους Ζέκα και Πράνιτς εσωτερικούς μέσους. Ο Πέτριτς θα αγωνιστεί ως «δεκάρι», ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπεργκ και Καρέλης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Δώνης, Ατζαγκούν, Τριανταφυλλόπουλος, Ντίνας, Κλωναρίδης και Μέντες. Εκτός έμεινε για άλλη μία φορά ο Μπαϊράμι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: