Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μουτζέλης: «Δε γνωρίζω αν έγινε ψηφοφορία για Κάμπος»

Στο Αθλητικό και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο εξωδιοικητικός παράγοντας του Άρη, Χρήστος Μουτζέλης, και ο Χάρης Κοκκώνης και μίλησαν για το θέμα της απομάκρυνσης του Πάουλο Κάμπος από τον Άρη.

Αναλυτικά:


Για τους λόγους της παραίτησής του: «Είναι προιόν συμπτώσεων τις τελευταίες 2 μέρες. Δύο παράγοντες επηρέασαν την απόφασή μου. Ο πρώτος και σημαντικότερος είναι πως δεν μπορώ να μετέχω, ως εξωδιοικητικός παράγοντας του Άρη, σε αυτό το δ.σ. ακούγοντας να λέγονται αναλήθειες στη συνέντευξη Τύπου. Μία εξ αυτών είναι ότι ο ΑΣ είχε γνώση της αλληλογραφίας με την ΕΠΟ, εισερχομένης και εξερχομένης, και μάλιστα με αριθμό πρωτοκόλλου. Πληροφορώ τον κόσμο, ότι παρουσία του κ. Ταουξίδη και του κ. Τσίλια, ψάξαμε το πρωτόκολλο, κάτι που έγινε και πρίν 2-3 μέρες και δεν υπάρχει πουθενά κάτι τέτοιο. Αρα δεν μπορεί να λέγεται ότι ο ΑΣ έχει σχέση με αυτό. Δεν υπήρχε πρωτόκολλο ούτε στην επιστολή που ήρθε από την ΕΠΟ στις 12/12, ούτε σε αυτήν που έφυγε από τον Άρη στις 12/1, αλλά ούτε και στην απαντητική επιστολή που ήρθε στις 16/1. Τις επιστολές που ήρθαν από την ΕΠΟ τις διάβασα στον Τύπο, την τρίτη δεν την ξέρω. Ειμαι εξωδιοικητικός παράγοντας και επειδή το καινούργιο δ.σ. εκτίμησε την συμβολή μου στο προηγούμενο, με κράτησε στη θέση που κατείχα χωρίς να είμαι μέλος. Είχα τις δημόσιες σχέσεις του Άρη. Τις επιστολές τις ζητήσαμε μαζί με τον κ. Ταουξίδη και τον κ. Τσίλια και ουδέποτε ήρθαν στα χέρια μας.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν ανέχομαι να λοιδωρούνται και να σπιλώνονται πρόσωπα και συνειδήσεις όπως ο κ. Ταουξίδης και ο κ. Τσίλιας που μαζί με μένα, μας παρακάλεσαν το τελευταίο τετράμηνο να γινει αυτό το λεγόμενο «format». Εμείς δεν ήμασταν παραγοντικά στον Άρη κι ούτε θέλαμε να είμαστε. Τη βοήθεια που έχουμε προσφέρει στον Άρη, τη γνωρίζουν καλά αυτοί που έιναι μέσα. Κι ούτε θέλουμε να διαφημιζόμαστε και να κονομάμε. Άφησα την οικογένεια μου το καλοκαίρι και τρέχαμε στα δικαστήρια. Και δεν είναι τυχαίο που ήμασταν και στα δύο δ.σ. για κανείς δεν έβγαινε μπροστά να δώσει λύση στα θέματα του Άρη. Άρα δεν έχω λόγο να πω ψέματα, ούτε βάλω τρικλοποδιά σε κάποιον. Δεν ανέχομαι όμως να λέγονται ψέματα από δημοσιογράφους και sites για αυτούς τους ανθρώπους.

Ψηφοφορία δεν υπήρξε ποτέ. Άλλο εαν τα υπόλοιπα μέλη έκαναν μεταξύ τους και άλλο να λεν ότι κλήθηκαν οι κ.κ. Ταουξίδης και Τσίλιας. Ημασταν όλη μέρα μαζί, ο κ. Τσίλιας είναι δίπλα μου, και ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο. Ούτε πρακτικό υπάρχει, ούτε υπογραφές, γιατί δεν έγινε δ.σ. αλλά για την ταχύτητα των εξελίξεων υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία. Όπως, πρός τιμήν τους, έγινε για τα τροφεία του Ρένια που φεύγει απ' την ομάδα. Ρώτησε κανείς τι έγινε με το σάιτ του Άρη που έπεσε, ποιοι πλήρωσαν τους φροντιστές για να γίνει το τουρνουά προς τιμήν του Άγγελου Τσιπούρα, ποιοι πλήρώσανε και τρέχανε να ξεβουλώσουν τις πισίνες, ποιοι ενδιαφέρθηκαν μη παίρνοντας τις προσφορές, όταν τα κόστη για τη λειτουργία του ΑΣ, δε με απασχολεί το ποδοσφαιρικό, μειώθηκαν στο 1/3. Τυχαία γίναν ολά αυτά; Πώς είναι δυνατόν, να πληρώνει για ένα πράγμα 3 δραχμές και να έρχονται κάποιοι άλλοι και να κάνουν τη διπλάσια δουλειά με 1 δραχμή; Αυτά είναι τα κέρδη του Άρη και δεν τα δίνει κανείς σημασία! Γι αυτό δεν ανέχουμαι να λένε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι στον Άρη για χαρτζιλίκι».

Σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι ο νομικός του Άρη, κ. Χριστοφορίδης, υποστηρίζει ότι υπάρχει αριθμός πρωτοκόλλου, απάντησε: «Αν υπάρχει, να πάτε να τον πάρετε. Και χθές οι κ.κ Ταουξίδης και Τσίλιας ξαναείδαν το πρωτόκολλο. Δεν υπάρχει».


Για το θέμα της ψηφοφορίας ή όχι για Κάμπος: «Δε γνώριζα αν έγινε. Αυτό που ξέρω, είναι ότι ήμασταν μαζί όλη μέρα μαζί με τα 2 μέλη και όταν έμαθαν ότι βγήκε στον Τύπο πως έγινε και μάλιστα με αποτέλεσμα 7 υπέρ, 2 κατά και 1 απών, έγιναν έξαλλοι»

Για το κίνητρο αυτών των ενεργειών: «Δε μπορώ να το γνωρίζω. Αυτοί οι οποίοι έστειλαν ή έλαβαν τις επιστολές αυτοί ξέρουν».

Για την επικοινωνία του ΑΣ με την ΕΠΟ για το θέμα Κάμπος: «Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την ΕΠΟ πριν από 3 μέρες μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, είπαν στον κ. Ταουξίδη ότι θα μας πάρουν σε 10 λεπτά, αλλά δεν ξανασήκωσαν το τηλέφωνο».


Στην εκπομπή παρενεβη, το μέλος της νομικής ομάδας του Άρη, κ .Χάρης Κοκκώνης.

«Δημιουργούνται κάποια αυθαίρετα συμπεράσματα. Κατ' αρχήν το αν θα μείνει ή θα φύγει ο προπονητής, είναι θέμα αυτού που βάζει τα χρήματά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν κάποιος έχει κάτι διαφορετικό να προτείνει καλώς να ορίσει. Διαφορετικά οφείλουμε να στηρίξουμε αυτόν που τρέχει την ομάδα.

Πράγματι, η προσφορά του κ.Μουτζέλη, είναι πολύ σημαντική, εμείς τον προτείναμε λόγω προϋπηρεσία και επειδή δε γνωρίζαμε τα δεδομένα. Είναι όμως ανεπίτρεπτό να βγαίνουν εσωτερικά θέματα του ΑΣ δημόσια και να λέει στον αέρα πως δεν υπάρχει πρωτόκολλο. Τι είναι πιο σημαντικό; Να υπάρχει πρωτόκολλο ή να μπορεί να δουλέψει ο προπονητής. Αποδείχθηκε ότι έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνει ο κ. Κάμπος, όλα τα υπόοιπα είναι για να δημιουργείται πρόβλημα στον Άρη».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: