Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Και τώρα ο Νέτο!

Τις συζητήσεις για την απόκτηση του Λουίς Νέτο προχωράει ο Ολυμπιακός, στον οποίο επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης του Πορτογάλου στόπερ.

Και τώρα ο Νέτο
Σε πρώτο πλάνο περνάει πλέον το θέμα της απόκτησης του Λουίς Νέτο για τον Ολυμπιακό, καθώς απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Χάρα που έφτασε χθες στην Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος στόπερ της Ζενίτ αποτελεί εδώ και αρκετές ημέρες τον «Νο1» στόχος για την ενίσχυση του κέντρου της «ερυθρόλευκης» άμυνας και υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης.

Οι Πειραιώτες επιχειρούν να φέρουν τη μεταγραφή στα μέτρα τους, τοποθετώντας στον δανεισμό οψιόν που θα μπορέσουν να την ενεργοποιήσουν τον καλοκαίρι.

Εντός της ημέρας η ρωσική ομάδα θα ανακοινώσει την αποστολή για το επόμενο φιλικό της και αν δεν είναι σε αυτή ο διεθνής άσος, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εν τω μεταξύ, από την Πορτογαλία προέκυψε η πληροφορία πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Πέπε της Μπάγκα. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη πρόταση έχουν επιβεβαιώσει ο Βραζιλιάνος στόπερ και ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: