Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μουρίνιο: «Ντροπή μία ήττα από τη Μπράντφορντ»

Καμία πρόθεση να «χρησιμοποιήσει» τον στόχο της κατάκτησης της Πρέμιερ Λιγκ, πίσω από μία πιθανή ήττα-αποκλεισμό στο ματς Κυπέλλου κόντρα στη Μπράντφορντ, δεν έχει ο τεχνικός των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο.  
Ξεκάθαρος σχετικά με τους στόχους της φετινής Τσέλσι ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο Πορτογάλος προπονητής επεσήμανε πως μία ομάδα με το στάτους των Λονδρέζων δεν γίνεται να μην διεκδικήσει κάθε τίτλο που συμμετέχει, έτσι λοιπόν ένας πιθανός αποκλεισμός από τη Μπράντφορντ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα άλλο εκτός από... ντροπή.
«Για να βοηθηθούμε στο πρωτάθλημα, το καλύτερο είναι να χάσουμε από τη Μπράντφορντ, να χάσουμε από τη Λίβερπουλ, να χάσουμε από την Παρί Σεν Ζερμέν και να παίξουμε μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι το τέλος της σεζόν»
«Αλλά όχι εμείς. Όχι με την φιλοσοφία μας, όχι με τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τη δουλειά μας, όχι με το DNA της Τσέλσι. Την επόμενη μέρα, ένας προπονητής μίας μεγάλης ομάδας αποκλείστηκε από το Κύπελλο και έλεγε '' πολύ καλά, τέλεια για εμάς, τώρα μπορούμε να συγκεντρωθούμε στις άλλες διοργανώσεις''. Εάν χάσω από τη Μπράντφορντ δεν θα το πω αυτό. Θα πω πως είναι μία ντροπή».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: