Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αναστόπουλος: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

Αισιόδοξος όσον αφορά την προσπάθεια του ΟΦΗ να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Νίκος Αναστόπουλος εν όψει του αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ».

Αναστόπουλος: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»
Τα προβλήματα παραμένουν πολλά για τον ΟΦΗ, ο οποίος δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, ο Νίκος Αναστόπουλος εκφράζει την πίστη του στις προσπάθειες του Νίκου Μαχλά και των συνεργατών του για την σωτηρία του συλλόγου, ενώ έδωσε το σύνθημα εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής στο Novasports

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ:

«Ξέραμε όλοι, και εγώ φυσικά, ότι υπάρχουν προβλήματα. Τώρα να το συζητάμε συνέχεια και να αναλώνουμε τη συζήτηση στα προβλήματα, θα γίνει κουραστικό. Τα προβλήματα είναι γνωστά, είναι υπαρκτά και με αυτά θα προχωρήσουμε. Τα προβλήματα ενώνουν».

Για τις λύσεις που υπάρχουν για τη βιωσιμότητα του συλλόγου

«Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τον Νίκο Μαχλά και από κάποιους άλλους ανθρώπους για να βρεθεί μία λύση για να υπάρξει συνέχεια και ζωή για τον ΟΦΗ. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και είναι κρίμα και άδικο να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Πιστεύω όμως θα τα καταφέρουμε»

Για τους στόχους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή:

«Αισιοδοξία υπάρχει. Δεν φτάνει μόνο αυτό. Γίνονται όλες οι κινήσεις που πρέπει για να ορθοποδήσει η ομάδα και να πετύχει τον στόχο της».

Για τη νίκη επί του Πανθρακικού και το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό:

«Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα (έχουμε παίκτες που δεν έχουν συμμετοχές). Και στον αγώνα στην Κομοτηνή, παίξαμε, κερδίσαμε το παιχνίδι και τώρα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, οι δυσκολίες θα είναι πολλές. Πιστεύω ότι θα δείξουμε μία εικόνα και μία παρουσία σαν ομάδα αντάξια της ιστορίας του συλλόγου. Μιλάμε για μπάλα και κανένα αποτέλεσμα δεν κρίνεται προτού παιχθεί κάποιος αγώνας. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, αφού είναι καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, μόνο να κερδίσουμε. Τα νεαρά παιδιά έχουν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν τέτοιου είδους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: