Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Υπομονή…!

Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 48ωρο για την απόκτηση του Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα είναι εν αναμονή της απόφασης της Ρουμπίν Καζάν για τον Μάρκο Ντέβιτς.

Υπομονή…
Με δύο μεταγραφές υψηλού επιπέδου επιχειρεί ο ΠΑΟΚ να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, προχωρώντας στην απόκτηση του Ρικάρντο Κόστα και τον δανεισμό του Μάρκο Ντέβιτς.

Οι δύο υποθέσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν εντός της εβδομάδας. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Πορτογάλος στόπερ, καθώς η ενίσχυση της «ασπρόμαυρης» άμυνας αποτελεί προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς.

Το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο για την έκβαση της υπόθεσης του 33χρονου αμυντικού, ο οποίος επιχειρεί να μείνει ελεύθερος από την Αλ Σαϊλίγια και μόλις συμβεί αυτό οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα καταθέσουν επίσημη πρόταση για συμβόλαιο 1,5 έτους.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα στην υπόθεση του Ντέβιτς, αφού προέκυψε ως έκπληξη και εκείνο που απομένει είναι η συγκατάθεση της Ρουμπίν Καζάν για τον δανεισμό του Σέρβου επιθετικού. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση μπορεί να καθυστερήσει και ίσως οι εξελίξεις να σημειωθούν στο τέλος της εβδομάδας ή ακόμα και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: