Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Κορέιρα: «Θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο Κόστα»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Μιγκέλ Κορέιρα και κατέθεσε την άποψή του για τον συμπατριώτη του διεθνή αμυντικό Ρικάρντο Κόστα που βρίσκεται πρό των πυλών του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Ο Ρικάρντο Κόστα αν έρθει στον ΠΑΟΚ θα είναι μια μεγάλη μεταγραφή. Είναι ένας μεγάλος παίκτης, διεθνής ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Του αρέσει να είναι μέσα στην περιοχή, πιστεύω πως έχει μεγάλη πείρα και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα και κυρίως τους μικρούς παίκτες του ΠΑΟΚ που θα πάρουν μαθήματα. Δίνει τα πάντα για την ομάδα που αγωνίζεται».

Για το χαρακτήρα του: «Όλοι οι προπονητές που πέρασαν από την Εθνική Πορτογαλίας πήραν τον Ρικάρντο Κόστα στην ομάδα και στο παρελθόν έχουμε δει τον ποδοσφαιριστή να έχει πολύ καλές σχέσεις με τις ομάδες του. Είναι ένα καλό παιδί, ήσυχο παιδί και κάνει πάντα καλά την δουλειά του».


Για το τι αναφέρουν οι Πορτογάλοι για το θέμα: «Υπάρχουν μερικά δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για συμφωνία του Ρικάρντο με τον ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσε να μην είχε γραφτεί κάτι, μιας και είναι διεθνής παίκτης»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: