Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η «δοκιμασία» και το… σερί!

Τη 10η σερί νίκη του θέλει να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ και θέλει να μείνει μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα. Δεν αλλάζει το σχήμα ο Περέιρα, υποψήφιος ο Μπενίτες.

Η «δοκιμασία» και το… σερί
Στην έδρα του ΟΦΗ δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες θέλουν να πετύχουν τη δέκατη σερί νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένοντας μόνοι πρώτοι στη Σούπερ Λίγκα και διατηρώντας τουλάχιστον στους δύο βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Οι Κρητικοί, παρά τα προβλήματά τους, έδειξαν μεσοβδόμαδα με τον Πανθρακικό πως δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και για αυτό τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα στο αποψινό ματς.

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν και πάλι αρκετές απουσίες, με σημαντικότερη όλων εκείνη του Ρομπέρτο. Από την πλευρά του, ο Βίτορ Περέιρα σκοπεύει να παρατάξει το ίδιο ακριβώς σχήμα με δύο προηγούμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μασουακού. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Κασάμι, με τους Αφελάι και Ντοσεβί στα πλάγια.

Στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Τσόρι, με τον Μήτρογλου να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο αρχικό σχήμα, πάντως, διεκδικεί και ο Μπενίτες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μιλιβόγεβιτς, Γιαννούλης, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Σαλίνο και Γιαννιώτης. Εκτός είναι οι Μποτία, Φουστέρ και Εντινγκά (που συνεχίζει στο Κόπα Άφρικα). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: