Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Δεν αλλάζει ο Παναθηναϊκός!

Με τους παίκτες του ταξίδεψαν μεσοβδόμαδα στην Ξάνθη για το Κύπελλο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κι απέναντι στην Καλλονή. Εκτός οι τέσσερις γνωστοί τραυματίες και ο Μπαϊράμι.

Δεν αλλάζει ο Παναθηναϊκός
Στην Λεωφόρο παίζει, αυτό είναι το δυνατό του «χαρτί» φέτος και θέλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρον ο Παναθηναϊκός που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Καλλονή.

Έξτρα… κίνητρο, όσο να ‘ναι αποτελεί και η ήττα στον πρώτο γύρο, με τους παίκτες του Αναστασίου να θέλουν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς.

Απρόοπτα και προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν προέκυψαν και η αποστολή του τριφυλλιού είναι η ίδια με αυτή απέναντι στην Ξάνθη (μοναδική αλλαγή η παρουσία του Αναγνωστόπουλου αντί του Κότσαρη).

Κι αυτό γιατί Νίνης, Μπούι, Σπυρόπουλος και Κουτρουμπής είναι τραυματίες, ενώ εκτός έμεινε εκ νέου ο Μπαϊράμι, για τον οποίο υπάρχει δεδομένα δυσαρέσκεια μετά την εμφάνισή του απέναντι στον Πανιώνιο.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Δώνης, Ντίνας, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ, Καρέλης και Κλωναρίδης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: