Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ο Κρισάντους και η λίστα!

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους παραμένει αυτή τη στιγμή ο «Νο1» στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επίθεσης, την ώρα που ο Μιλοβάνοβιτς εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Ο Κρισάντους και η λίστα
Μία εβδομάδα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, στην ΑΕΚ εντείνουν τις προσπάθειές της για την απόκτηση επιθετικού και την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας φαίνεται πως βρίσκεται ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία για τη λύση του συμβολαίου του με την Σίβασπορ.

Στην «Ένωση» περιμένουν να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη, ώστε να ξεκινήσουν επίσημα της επαφές με τον Νιγηριανό φορ. Ωστόσο, ο Κρισάντους δεν είναι ο μοναδικός παίκτης στη μεταγραφική λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ φέρεται να μιλάει με άλλους δύο ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις από πιο… ψηλό ράφι και αν καταφέρει ο Σέρβος να έρθει σε συμφωνία με έναν εκ των δύο, τότε ενδέχεται να υπάρξει ανατροπή των δεδομένων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «Δικέφαλος» θα αποκτήσει έναν σέντερ φορ και φαίνεται πως εντός της εβδομάδας μπορεί να σημειωθούν εξελίξεις.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Ούγκο Αλμέιδα, αν και στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Πορτογάλος τα έχει βρει σε όλα με τη ρωσική Κράσνονταρ, στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ παραμένει στο «κόλπο» της απόκτησής του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: