Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Βάις στο gazzetta:«Δεν τελείωσα το έργο μου στον Ολυμπιακό»

Δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και αφήνει την πόρτα ανοιχτή! Ο Βάις μιλά στο gazzetta.gr για τα σενάρια επιστροφής του στον Πειραιά και υπόσχεται...
Το όνομά του παίζει διαρκώς για τον Ολυμπιακό, ο Βάις παραμένει στην λίστα των Πειραιωτών και είναι από τους παίκτες που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου ο Σλοβάκος έπεσε πάλι στο τραπέζι και ο ίδιος επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον.

Μπορεί η περίπτωσή του να συγκεντρώνει δυσκολίες, αλλά ο Βάις δεν έκλεισε την πόρτα, αποκαλύπτοντας μέσα από το gazzetta.gr τι θέλει να κάνει με τον Ολυμπιακό.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο μάνατζέρ μου είπε πριν λίγες ημέρες για το ενδεχόμενο αυτό, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο. Δεν γνωρίζω αν θα προχωρήσει το θέμα, είναι δύσκολο, αφού κι εγώ δεν θέλω να αλλάζω διαρκώς συλλόγους. Περνάω πολύ καλά στη Λεκβίγια, είναι δύσκολο να φύγω τώρα, αλλά ποτέ μη λες ποτέ... Θα δούμε» τόνισε ο Σλοβάκος.

Ωστόσο, ο Βάις δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και δίνει την υπόσχεσή του: «Είναι στην καρδιά μου. Ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί παρελθόν για μένα, άλλωστε δεν τελείωσα το έργο μου στον Πειραιά. Το μέλλον θα δείξει...».

Οι Πειραιώτες έχουν στραμμένο το βλέμμα στον Νέτο, αφού στόχος είναι η άμεση ενίσχυση της άμυνας. Οσον αφορά τα άκρα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο... περίμενε για τον Ντουρμάζ. Αν τελικώς έρθει καλή πρόταση για τον Σουηδό από Φενέρμπαχτσε ή Μπεσίκτας τότε θα προχωρήσει και του εξτρέμ. Οι Τούρκοι πάντως επιμένουν πως ο Ντουρμάζ θα φύγει από τον Ολυμπιακό...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: