Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Οι εκλεκτοί του Παπαδόπουλου με Πιερικό!!

Με μία πρωινή προπόνηση, ολοκληρώθηκε σήμερα (23/1) η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή (24/1, 19:00) αναμέτρηση με τον Πιερικό στο Καυτανζόγλειο, για την 14η αγωνιστική της Football League.

Αμέσως μετά το τέλος της, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από δεκαεννέα ποδοσφαιριστές, καθώς δεν συμμετέχουν οι Περόνε και Σαραμαντάς που θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής που προβλέπεται από την συμπλήρωση καρτών.

Επίσης εκτός έμειναν οι Γιαννίκογλου και Λαδάς,ο Τόσκας που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ο Σμίλτος καθώς επίσης και ο Μπάμπα, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι με τον Αστέρα, επανέρχονται οι Σιατραβάνης και Λουκίνας.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Παπαθανασίου, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Ζιαμπάζης, Τσιλιανίδης, Λουκίνας, Πασάς, Σιατραβάνης, Αγγελούδης, Κάσσος και Τσιλιγκίρης.

Η αποστολή του Πιερικού

Με 18 παίκτες θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, αύριο, ο Πιερικός για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο Θωμάς Γράφας, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του η οποία αποτελείται από τους:  Παπατολίκα, Μπικιαρόπουλο, Καρτσαμπά, Μπουζούκη, Ντόση, Μυστακίδη, Γιαννούλη, Αλεξίου, Παλιάτσιο, Σταματή, Κατσιαμήτα, Καρατάσιο, Γκούτσιο, Κόιτς, Μπαστάνη Γ., Μπαξεβάνο, Καραγιαννίδη, Χατζόγλου.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: