Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Κουζινός: «Υπερβολικά τα λεφτά για τον Όντεγκααρντ»

Για το 16χρονο Νορβηγό αστέρα, Μάρτιν Όντεγκααρντ που μεταγράφηκε πριν λίγες μέρες στη Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κουζινός σε συνέντευξή του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Κουζινός: «Υπερβολικά τα λεφτά για τον Όντεγκααρντ»
Την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Μάρτιν Όντεγκααρντ που θα αμείβεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης με πάνω από 100.000 ευρώ την εβδομάδα, σχολίασε σε συνέντευξή του στο Μάνο Ζερβάκη και τον Γιώργο Μαραθιανό ο προπονητής της Κ17 του Πανιωνίου, Δημήτρης Κουζηνός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουζινού:

Για τον Όντεγκααρντ που πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ: «Το θεωρώ υπερβολικό να δοθούν τόσα λεφτά για έναν 16χρονος. Η λογική λέει πως όταν ένα παιδί παίζει με μεγαλύτερους και ξεχωρίζει, έχει καλές πιθανότητες να βελτιωθεί πολύ. Υπάρχει ρίσκο όμως, όταν πληρώνεται από τέτοια ηλικία τόσα λεφτά. Χάνεται η αθωότητα, το όνειρο και η αγάπη για το παιχνίδι και μπορεί εύκολα να παρασυρθεί».

Για το αν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κάποιος παίκτης σε τόσο νεαρή ηλικία: «Από τον Πανιώνιο έχουν φύγει 3-4 παιδιά και έχουν πάει στο εξωτερικό όπως ο Μούργος που παίζει στη δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ. Είναι πιο εύκολο όμως αυτό να γίνει βήμα-βήμα και όχι κατευθείαν στην πρώτη ομάδα».

Για το αν υπάρχει αρκετό ταλέντο σε αυτές τις ηλικίες: «Υπάρχει απίστευτο ταλέντο στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Μας λείπει η οργάνωση και οι χώροι προπόνησης, ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν και επίσης η εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες».

Για τις ακαδημίες των «κυανέρυθρων»: «Έχουμε συνολικά περίπου 400 παιδιά στις υποδομές του Πανιωνίου. Δουλεύουμε πολύ καλά και τα τελευταία χρόνια έχουν βγει πολλά παιδιά και κάνουν σημαντική καριέρα σαν τους Κολοβό, Σάμαρη και Μανιάτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: