Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Έμεινε… μετεξεταστέα η Γιουνάιτεντ!

Στην πόλη που φημίζεται για το πανεπιστήμιο της η Μαν. Γιουνάιτεντ «κόπηκε»! Απέναντι στη (δ’ κατηγορίας) Κέμπριτζ, οι «διάβολοι» έμειναν στο 0-0 και θα… ξαναδώσουν για την πρόκριση στο Κύπελλο.

Έμεινε… μετεξεταστέα η Γιουνάιτεντ
Το πάθημα του Λιγκ Καπ (όταν έφαγε ξεγυρισμένη τεσσάρα από τη ΜΚ Ντονς) δεν έγινε μάθημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γιατί σήμερα που κλήθηκε να το… δώσει στο Κέμπριτζ, η ομάδα του Λούις Φαν Χάαλ έμεινε μετεξεταστέα.

Χωρίς πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν να λυγίσουν την αντίσταση μιας ομάδας που βρίσκεται στη μέση της τέταρτης κατηγορίας της Αγγλίας.

Κάτι που δε συνέβη εξαιτίας της παραπάνω προσοχής που δίνουν εσχάτως στην άμυνα, όσο λόγω της επιθετικής δυσκοιλιότητας που εμφανίζουν στα τελευταία παιχνίδια τους. Μιας δυσκοιλιότητας που εμφανίστηκε και σήμερα -παρόλο που ξεκίνησαν βασικοί οι Ντι Μαρία και Φαλκάο, ενώ μπήκε άρον-άρον και ο Φαν Πέρσι στο 67’.

Τίποτα ωστόσο δεν μπόρεσε ν’ αλλάξει το τελικό 0-0, που πανηγύρισαν (δικαίως) με την ψυχή τους οι γηπεδούχοι και θ’ αναγκάσει τη Γιουνάιτεντ να ψάξει σε δεύτερο παιχνίδι την πρόκριση στο μόνο θεσμό που μπορεί να της δώσει κάποιο τίτλο φέτος.


Το πρόγραμμα του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας

Παρασκευή, 23/1

Κέμπριτζ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Σάββατο, 24/1 (17:00)

Μπλάκμπερν-Σουόνσι (14:45)
Μπέρμιγχαμ-Γουέστ Μπρομ
Κάρντιφ-Ρέντινγκ
Τσέλσι-Μπράντφορντ
Ντέρμπι-Τσέστερφιλντ
Μάντσεστερ Σίτι-Μίντλεσμπρο
Πρέστον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας
Σάντερλαντ-Φούλαμ
Τότεναμ-Λέστερ
Λίβερπουλ-Μπόλτον (19:30)

Κυριακή, 25/1

Μπρίστολ Σίτι-Γουέστ Χαμ (16:00)
Άστον Βίλα-Μπόρνμουθ (17:00)
Μπράιτον-Άρσεναλ (18:00)

Δευτέρα, 26/1

Ρότσντεϊλ-Στόουκ (22:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: