Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

«Στη Βιγιαρεάλ ο Κάμπελ»

Θέμα ωρών χαρακτηρίζουν τα Μέσα της Κόστα Ρίκα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζόελ Κάμπελ στη Βιγιαρεάλ, με τη μορφή δανεισμού απ’ την Άρσεναλ.

«Στη Βιγιαρεάλ ο Κάμπελ»
Στην Primera Division και την Βιγιαρεάλ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Τζόελ Κάμπελ. Σύμφωνα με την «La Nacion» της πατρίδας του, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τα 'χει βρει σε όλα με το κίτρινο υποβρύχιο κι απομένει ουσιαστικά το τελικό οκ της Άρσεναλ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να συμβεί κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κοσταρικανός εξτρέμ θα πάει... Μαδριγάλ ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται πως ο Κάμπελ δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «κανονιέρηδες» ως το 2016, ωστόσο πρόθεση του Βενγκέρ είναι να τον κρατήσει περισσότερο στο Λονδίνο και να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η μεταγραφή του 22χρονου άσου στη Βιγιαρεάλ ως το καλοκαίρι, ουσιαστικά αποτελεί και μέρος της συμφωνίας που φαίνεται πως υπάρχει προκειμένου ο Γκάμπριελ Παουλίστα να κάνει το... αντίστροφο δρομολόγιο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: