Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αθανασιάδης: «Η ομάδα έχει αποθέματα για έναν καλό δεύτερο γύρο»

Άλλο ένα βραβείο πρόσθεσε στην συλλογή του ο Στέφανος Αθανασιάδης. Λίγο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, παρέλαβε το βραβείο για το best goal της 19ης αγωνιστικής. Με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του, τρεις πολύτιμους βαθμούς στον αγώνα με τον Πλατανιά. Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, αφιέρωσε δεν στάθηκε τόσο στα βραβεία όσο στο ότι η ομάδα πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. «Όταν η ομάδα κερδίζει, υπάρχουν και άλλα βραβεία. Το σημαντικό είναι ότι εγώ βοηθώ την ομάδα και ελπίζω να έρθουν και άλλα βραβεία και για μένα και για τους συμπαίκτες μου».

Σε κάποια παιχνίδια χρειάστηκε να αγωνιστεί ακόμη και ως χαφ. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί όπου του ζητηθεί αρκεί η ομάδα του να φτάνει στις νίκες: «Για μένα δεν υπάρχει θέμα το που παίζω. Όπου με βάζει ο προπονητής μου θα παίζω. Το ζητούμενο είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου όπου και αν με βάζει ο προπονητής μου να παίζω».

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στον δεύτερο γύρο έχοντας δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. «Να είμαστε υγιείς όλοι και μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έχουμε εκείνα τα αποθέματα ώστε όπως κάναμε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, το ίδιο καλά να πάμε και στον δεύτερο».

Πλέον ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρώτος αλλά βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Η πίεση είναι δεδομένη. «Πάντα υπάρχει πίεση. Και μόνο που αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ πρέπει να αισθάνεσαι αυτή την πίεση. Πίεση υπήρχε όταν ήμασταν πρώτοι για να παραμείνουμε στην κορυφή. Το ίδιο και τώρα καθώς ως δεύτεροι θέλουμε να επιστρέψουμε στην πρώτη. Είναι κάτι το φυσιολογικό…».

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναφέρθηκε και στην επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Αυτό είναι ένα θέμα που το χειρίζεται η διοίκηση. Απλά εμείς οφείλουμε να βοηθήσουμε και να καλοδεχθούμε όποια παιδιά έρθουν στην ομάδα και να μπορέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βοηθήσουν από την πλευρά τους».


Ο κόσμος περιμένει τον αγώνα της 8ης Φλεβάρη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Για τον Αθανασιάδη αυτό το παιχνίδι… αργεί: «Εμείς έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Παναιτωλικό και μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε αυτό το Σαββατοκύριακο και στην συνέχεια θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».
Τέλος έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: «Τους είχαμε δίπλα μας στον αγώνα με τον Πλατανιά και τον θέλουμε συνέχεια κοντά μας».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: