Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μπάσκετ… δαγκωτό!!

Οι εκλογές κόβουν στη μέση τη 15η αγωνιστική της Α1, αλλά το πρόγραμμα έχει ματς για… μπάσκετ «δαγκωτό». Δοκιμασίες σε Πάτρα και Κηφισιά για «αιώνιους», επίσης ξεχωρίζει και το Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ.

Μπάσκετ… δαγκωτό
Οι εκλογές παρεμβάλλονται στα δύο σκέλη της 14ης αγωνιστικής που σηματοδοτεί και την έναρξη του δευτέρου γύρου στην Basket League Σκρατς.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα με τέσσερα παιχνίδια που θα γίνουν στις 15:00. Ο Κολοσσός, που μετά τις δύο σερί νίκες του αισθάνεται καλύτερα, φιλοξενεί στο Βενετόκλειο τον Πανιώνιο που «καίγεται» για τη νίκη. Ο Άγγελος Τσάμης θα λείψει με θλάση για τους γηπεδούχους, όπως και ο Λουκ Χάνκοκ για τους φιλοξενούμενους, που όμως ενισχύθηκαν με τον Χρήστο Ταπούτο. Χωρίς τον Τόρεϊ Τόμας ο Άρης υποδέχεται τον Πανελευσινιακό, ενώ τα πάνοπλα Τρίκαλα φιλοξενούν τον ΚΑΟΔ που έχει χάσει τον Λίνο Χρυσικόπουλο. Ο τρίτος ΠΑΟΚ με μοναδική απουσία τον Κώστα Χαραλαμπίδη δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο απέναντι στην τοπική ομάδα που θέλει να βάλει τέλος στο σερί τριών ηττών που μετρά, ενώ μετά την επιστροφή του Ρόλαντ Σάφτενααρ αποδέσμευσε τον Φάρο Αλίχοντζιτς. Στο τελευταίο… προεκλογικό παιχνίδι, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Κόροιβο θέλοντας ρεβάνς για τις τρεις ήττες που μετρά απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο σε Α2 και Α1. Ο Μαλίκ Χέρστον θα κάνει ντεμπούτο για την «Ένωση».

Τη Δευτέρα παίρνουν σειρά οι «αιώνιοι» με δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός χωρίς Αγραβάνη, Παπαπέτρου και πιθανώς Λαφαγέτ και Πέτγουεϊ παίζει στην Πάτρα με τον Απόλλωνα που υπέστη πολύ δύσκολα την πρώτη του εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό μια εβδομάδα πριν. Οι «πράσινοι» αναμετρώνται στο Ζηρίνειο με τη Νέα Κηφισιά, που αποδυναμώθηκε με την αποχώρηση του Μιχάλη Κακιούζη για το κυπριακό πρωτάθλημα. Οι νταμπλούχοι θα έχουν ξανά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς είναι αμφίβολη η παρουσία των Παππά, Γιάνκοβιτς, Μαυροκεφαλίδη και Μποχωρίδη.

Αναλυτικά η 14η αγωνιστική

Σάββατο 24/1
15.00 Άρης-Πανελευσινιακός (Novasports 1 Λεπτό προς Λεπτό)
15.00 Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος (Novasports 1 Λεπτό προς Λεπτό)
15.00 Τρίκαλα-ΚΑΟΔ (Novasports 1 Λεπτό προς Λεπτό)
15.00 Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ (Novasports 1 Λεπτό προς Λεπτό)
19.00 ΑΕΚ-Κόροιβος Αμαλιάδας (OTE Sport 3)

Δευτέρα 26/1
18.00 Απόλλων Πατρών-Ολυμπιακός (Novasports 2)
19.30 Νέα Κηφισιά-Παναθηναϊκός (Novasports 3)

*Την Κυριακή 1/2 θα διεξαχθεί από την αρχή ο αγώνας Άρης-ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική. Η 15η αγωνιστική μεταφέρεται για το τριήμερο 31/1, 1-2/2 και το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Επόμενη αγωνιστική (15η)
Ολυμπιακός-Νέα Κηφισιά
ΚΑΟΔ-Ρέθυμνο
Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου
Κόροιβος Αμαλιάδας-Τρίκαλα
ΠΑΟΚ-Άρης
Πανελευσινιακός-Απόλλων Πατρών
Πανιώνιος-ΑΕΚ*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: