Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Αν είναι να κάνουν φασαρίες, καλύτερα να μην έρθουν» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής της Δόξας Δράμας, Ηλίας Βουγιουκλής και, μεταξύ άλλων, εξέφρασε το φόβο του για επεισόδια στο κυριακάτικο ματς της ομάδας του με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Δόξα Δράμας: «Ξεκινήσαμε πολύ αργά, σχεδόν χωρίς προετοιμασία ξεκίνησε η ομάδα. Βρήκαμε μια συμμετοχή παικτών ακατάλληλη θα έλεγα και με τα χίλια ζόρια μαζέψαμε κάποια παιδιά για να παίξουν στην Γ’ Εθνική. Εμείς μπήκαμε τον Οκτώβριο και αρχίσαμε έναν μαραθώνιο τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο οικονομικό κομμάτι για να τα βγάλουμε πέρα. Είναι 200-220.000 ευρώ το μπάτζετ, με πολύ καλή διαχείριση, γιατί τα χρήματα προέρχονται όλα από Δραμινούς, από το υστέρημά τους, είτε από τα εισιτήρια είτε από τις διαφημίσεις. Μας βοηθάει αρκετά ο κόσμος».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Οι δικοί μας θα έρθουν, και Αρειανοί, βεβαίως. Η Δόξα έχει το πλεονέκτημα πως έχει πολλούς φιλάθλους, κάτι που δεν συμβαίνει με ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα. Αν πάει η ομάδα καλά θα τετραπλασιαστούν. Πιστεύω 2-3.000 δικούς μας θα έχουμε. Οι Αρειανοί καλώς να έρθουν, αρκεί να μην έχουμε φασαρίες. Αν είναι να έρθουν για φασαρίες, να μην έρθουν. Μπορούμε να πορευθούμε με τα δικά μας χρήματα. Υπάρχει οργανωμένο κομμάτι που τους είδαμε και σε άλλα γήπεδα και στην Καβάλα και αλλού, ορισμένοι που δημιουργούν προβλήματα. Εμείς θα τους συμπεριφερθούμε όπως κάνουμε σε όλες τις ομάδες.  Επιδιώξαμε να τους έχουμε ξεχωριστή κερκίδα και αυτό συμφωνήσαμε με τον Άρη προκειμένου να μην γίνει τίποτα στο γήπεδο. Ακούμε πολλά και αν γίνει κάτι από αυτά θα λυπηθούμε πολύ. Εννοώ περί φασαριών, περί πλαστών εισιτηρίων και διάφορα τέτοια. Δεν τα λέω αυτά για να δυναμιτίσω το κλίμα. Όπως θα τους φερθούμε, όμως, έτσι πρέπει να μας φερθούν».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Βουγιουκλής στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: