Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τζόουνς: «Ατμόσφαιρα βγαλμένη από τα παλιά» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μάικ Τζόουνς. Ο παλαίμαχος Αμερικάνος μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στον αγώνα του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό όπου έδωσε το παρών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα έρθει και πέρσι  στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά σε παιχνίδι πρωταθλήματος όχι Κυπέλλου. Το παιχνίδι που παρακολούθησα τώρα ήταν πολύ  ωραίο».

Για το πόσο θα ήθελε να παίξει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Βέβαια  θα ήθελα να παίξω, πλέον όμως είμαι βετεράνος αθλητής. Όντως υπάρχουν στιγμές  στο προχθεσινό παιχνίδι που σκεφτόμουν ότι αν ήμουν στο παρκέ μπορεί να έκανα κάτι. Βάζω τον εαυτό μου ώρες-ώρες  και σκέφτομαι πως θα ήταν αν ήμουν  παίκτης».

Για το αν του αρέσει η ομάδα του ΠΑΟΚ:  «Ευχαριστήθηκα πολύ την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ήταν βγαλμένη από τα παλιά . Ναι μου αρέσει η ομάδα και γενικά μου άρεσε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά με εκνεύρισαν οι διαιτητές που έδωσαν τρία  ανύπαρκτα φάουλ στον Κάρτερ και δεν τον άφησαν να παίξει».

Για το ποιον παίκτη από την ομάδα του ΠΑΟΚ θα ήθελε συμπαίκτη του: «Αρκετούς μάλλον περισσότερο τον Λάνγκφορντ που έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Όταν  έπαιζα εγώ και ένα παιχνίδι πήγαινε στο τέλος έπαιρνα την μπάλα εγώ και εκτελούσα χρέη πλέι μέικερ (γέλια)».

Για τον αγώνα με τον Άρη το 1988: «Ασφαλώς και τον θυμάμαι αυτό το παιχνίδι. Μαζί με τα πρωταθλήματα και τα  Κύπελλα που κατέκτησα στην Γαλλία θα μου μείνει αξέχαστος αυτός ο αγώνας».

Για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ: «Υπήρχαν παράπονα και από τις δυο πλευρές για την διαιτησία. Πρέπει όμως να συμβιβάζεσαι με τις αποφάσεις των διαιτητών».

Για το αν μίλησε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς μετά τον αγώνα: «Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του, γιατί ήμουν πολύ εκνευρισμένος με το σουτ που έβαλε ο Γιάνκοβιτς.  Σήμερα ανταλλάξαμε μηνύματα και μιλήσαμε για τον αγώνα».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Μάικ Τζόουνς στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: