Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Νάκας: «Την ψυχή μου για τον Αρη»

Αισιόδοξος πως ο Αρης θα καταφέρει –έστω και δύσκολα- να πετύχει το στόχο της ανόδου εμφανίστηκε ο Στέλιος Νάκας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, το επερχόμενο πρόγραμμα του Αρη, αλλά και τη σχέση που αναπτύσσει με την εκάστοτε ομάδα που ανήκει.

«Μας δυσκόλεψε ο Ηρακλής στο πρώτο μέρος, όπως και όλες οι ομάδες που επιλέγουν να κλείνονται πίσω στην άμυνα όταν παίζουν απέναντι στον Αρη. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Ηρθε το πρώτο γκολ νωρίς, λύθηκαν τα πόδια μας, πετύχαμε κι άλλα γκολ, ανέβηκε η ψυχολογία μας και παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι» είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις επόμενες αναμετρήσεις, τόνισε: «Στόχος δικός μας είναι να κερδίζουμε όσο το δυνατόν πιο άνετα. Ακόμη, όμως, κι αν δεν το καταφέρνουμε κάθε φορά, πρέπει έστω και δύσκολα να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Ασφαλώς και θέλουμε κι εμείς να κάνουμε τον κόσμο να έρχεται πιο άνετος στο γήπεδο».

Σχετικά με την προσωπική του εικόνα, προσέθεσε: «Είχα μείνει λίγο εκτός λόγω τραυματισμού. Τώρα, βέβαια, πατάω καλά, αισθάνομαι έτοιμος και, από κει και πέρα, είναι θέμα προπονητή αν θα ξεκινάω βασικός ή θα μπαίνω αλλαγή. Εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να φροντίζω να δίνω το 100% για τον Αρη».

Σχολιάζοντας την παρουσία του στον Αρη, είπε: «Είναι μεγάλο κίνητρο να παίζεις στον Αρη. Πρόκειται για μια πολύ ιστορική ομάδα, με πολύ κόσμο. Δεν είναι θέμα πως ο Αρης παίζει στη Γ’ Εθνική, αφού όλοι ξέρουμε που πρέπει να βρίσκεται πραγματικά».
Σχετικά με το επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα, ανέφερε: «Είναι από τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς, οφείλουμε να φροντίσουμε να δουλέψουμε καθημερινά πάνω στα κομμάτια που επιδέχονται βελτίωσης. Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα, να σκοράρουμε ευκολότερα και να κρατάμε το προβάδισμα».

Για τον στόχο της ανόδου επεσήμανε: «Εχουμε και την Καβάλα και τον Πανσερραϊκό εντός έδρας. Στόχος δικός μας δεν μπορεί να είναι άλλος από το να πάμε με νίκες ως το τέλος, χωρίς να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι αντίπαλοί μας».

Ολοκληρώνοντας, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε: «Για ένα παιδί 21 ετών είναι σημαντικό να πάει σε μια ομάδα που θα παίρνει παιχνίδια. Ναι μεν είμαι δανεικός από την Ξάνθη στον Αρη, όμως είναι στη φύση του χαρακτήρα μου να δίνω το 100% για την ομάδα που ανήκω. Το σώμα μου και η ψυχή μου αυτή τη στιγμή είναι στον Αρη, επομένως θα δίνω τα πάντα για τον Αρη».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: