Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Γκαρνέτ: «Αφού το έκανε ο Λεμπρόν…»

Με διάθεση χιούμορ, αλλά και να γίνει ο ηγέτης σε μια ταλαντούχα ομάδα, ο Κέβιν Γκαρνέτ παρουσιάστηκε από τους Τίμπεργουλβς και δεν απέκλεισε μελλοντικά να γίνει και… αφεντικό τους.

Γκαρνέτ: «Αφού το έκανε ο Λεμπρόν…»
Ο Κέβιν Γκαρνέτ παρουσιάστηκε από τους Τίμπεργουλβς κι έδειξε ιδιαίτερα κεφάτος για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που κάνει η ομάδα.

«Είμαι εδώ για να βοηθήσω με την εμπειρία μου και να μεταδώσω αυτοπεποίθηση σε αυτά τα νέα παιδιά. Θα δώσω όλο μου το είναι στην ομάδα. Η ομάδα αυτή έχει πολύ ταλέντο και αυτό φτάνει για να την οδηγήσει πολύ ψηλά. Όμως για να γίνουν όλοι αυτοί οι παίκτες καλύτεροι, χρειάζονται μια ηγεσία, μια καθοδήγηση», τόνισε ο 38χρονος άσος, που πέρασε 12 χρόνια στη Μινεσότα και θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της.

Όσο για το λόγο που επέλεξε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, απάντησε χαριτολογώντας: «Είπα στον εαυτό μου, αφού ο Λεμπρόν επέστρεψε στο σπίτι του, γιατί να μην μπορώ κι εγώ».

Ερωτηθείς αν προτίθεται να ασχοληθεί με την προπονητική, ήταν ξεκάθαρος: «Με τίποτα!».

Σχετικά με την πρόθεση της διοίκησης να τον συμπεριλάβει μελλοντικά σαν μέτοχο στη διοίκηση και ίσως κάποια στιγμή σαν ιδιοκτήτη, είπε: «Στόχος μου ήταν πάντα να πάρουμε ένα πρωτάθλημα με τους Τίμπεργουλβς. Φτάσαμε μέχρι τους τελικούς της Δύσης, αλλά αυτή η δίψα δεν φεύγει».

inner
Τότε και τώρα *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: